Dieren schoolplaat wereldkaart voor de peuter slaapkamer | SHOPTIP REVIEW

De muren van de kamer van mijn peutertje zijn nogal wit en kaal. Wat natuurlijk super saai is als je als peuter in zo'n groot bed ligt en je niets hebt om een beetje naar te staren voordat je naar dromenland vertrekt.

Het moest blijkbaar zo zijn toen Wereldkaarten.nl mij een toffe samenwerking voorstelde. 
Wereldkaarten.nl biedt maar liefst 50 verschillende wereldkaarten aan om je interieur mee te pimpen. Verkrijgbaar in 11 verschillende afmetingen en materiaal zoals: hout, plexiglas, aluminium of canvas. Een webwinkel met een groot aanbod en dus gegarandeerd voor ieder wat wils.

Om je een idee te geven van het diverse aanbod heb ik hieronder wat afbeeldingen voor je op een rij gezet. Maar geloof me, het aanbod is groot en te leuk!
Het zal geen verrassing zijn dat mijn zoontje een exemplaar uit de "kinderkamer" categorie heeft uitgekozen. De keuze is gevallen op 'Ons Dierenrijk - Baby'. Een leuke, vrolijke, herkenbare en vooral kleurrijke wereldkaart vol met diertjes.

Ik als ouder besloot om te gaan voor het textielposter exemplaar. De perfecte match van hipheid als je het mij vraagt. Wereldkaarten en de schoolplaat look is momenteel een mustave is in je interieur. En dus ook op een peuter slaapkamer ;).

Bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen gaat ontzettend makkelijk in de webshop. Binnen vijf werkdagen zal de verzending binnen verzonden worden. Door, nog onduidelijke omstandigheden, heb ik  langer op mijn bestelling moeten wachten. 

Opgerold in een stevige laag bubbeltjes plastic ontving ik mijn bestelling. Uitrollen, het bijgeleverde koortje knopen en eventueel de poster een paar dagen uithangen op een andere kamer i.v.m. de fabrieksgeur. En dan is ie klaar om een mooi ere plekje aan de witte muur boven het bed van mijn zoontje zijn slaapkamer te krijgen.

Kwaliteit


Onze gekozen afmeting is 60x40 cm met de tunnelzoom en ronde stokken. Ik was extra benieuwd naar de kwaliteit van deze (textiel)schoolplaat. Echt textiel (lees: stof) is het niet. Het materiaal is stevig canvas achtergrond. Daar ben ik in dit geval alleen maar extra blij mee. De poster kan dus wel tegen een stootje.


Het is natuurlijk een versiering voor aan de muur, maar je begrijpt dat alle diertjes (herhaaldelijk) aangewezen moeten worden. Mocht er toch een pindakaas vingertje doorheen glippen, dan kan ik de plaat altijd zachtjes afdoen met een vochtig doekje.


Conclusie


Wij zijn enthousiast over de gekozen een schoolplaat met afdruk van de wereld. De kwaliteit is stevig, de kleuren zijn mooi  helder en bovendien is de print gewoon te leuk!

De prijzen voor de stads, land of wereldkaart muurdecoratie zijn zeer uiteenlopend. Uiteraard allemaal afhankelijk je keuze in materiaal en afmeting. Ons exemplaar heeft een totaal prijskaartje van €49,95. Mocht je toch voordeliger uit willen zijn met je bestelling, houdt dan de kortingacties in de gaten. Die zijn vaak rond dagen zoals Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag enz. Volg Wereldkaarten.nl op social media om geen actie te missen.

#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts