Dit horloge laat mijn hartje sneller tikken

Het vinden van een horloge die zowel fashionable en functioneel is, kan best lastig zijn. Tenminste dat is mijn ervaring. Zo vind ik lederen bandjes altijd erg snel slijten, wil ik een subtiel klokje dat niet heel mijn pols laat verdwijnen, moet zowel de kleur van het bandje als het klokje naar mijn zin zijn. Liefst zonder cijfertjes en andere overbodige tierelantijntjes. Eigenlijk zoek ik een horloge dat een  stijlvolle uitstraling heeft en draagbaar is bij elke outfit. 

Maanden geleden kocht ik dit Auriol horloge in de kleur Ros├ęgoud bij supermark(!) Lidl voor nog geen zeven euro!! Prachtig vind je niet?
Nog steeds ziet dit horloge er net zo goed uit als toen ik het kocht. Heel eerlijk, ik had verwacht dat het bandje al na een tijdje zou verkleuren en misschien zelfs wel af zou geven zoals oorbellen dat ook wel eens doen. Of dat het glas al heel snel schade zou krijgen.
Totaal niet het geval! En daarom wil ik deze shoptip even met je delen. Of het horloge ook nog in de winkels ligt durf ik niet te zeggen, wel zie ik dat deze nog in de online shop van Lidl hier te bestellen is.
Het enige piepkleine nadeel dat ik zou kunnen noemen, is dat het restant bandje lang kan worden wanneer je deze op maat hebt gemaakt, en je net als ik dunne polsen hebt. Maar van dat restantje heb je verder geen last bij het dragen.

Ik ben waanzinnig tevreden over dit horloge: het model, de kleuren, het materiaal! Dus mocht je nog op zoek zijn naar een super classy alledaags betaalbaar horloge, dan weet je nu waar je moet zijn. In de Lidl shop zijn echt tientallen verschillende modellen. Gegarandeerd dat er iets voor je tussen zit!#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts