Feestelijke unboxing van Vegaoo.nl

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor een feestje. Toen Vegaoo.nl mij benaderde om wat producten te testen uit hun webshop, was het nog best een opgave om tot een eindbestelling te komen. 


500.000 artikelen


Deze webshop heeft namelijk een onwijs groot aanbod is feestkleding en feestartikelen. Voor elk thema kun je hier slagen!Ik uiteindelijk na lang twijfelen, uiteindelijk ook. (Ik kon gewoon niet kiezen uit al dat leuks).

Doormiddel van de video van vandaag ga ik mijn bestelling unboxen. Ik weet dus al wat er in zit, maar ben razend nieuwsgierig naar de kwaliteit. Kijk gezellig mee :).

Binnenkort zal ik het eindresultaat op mijn blog laten zien van mijn uitgekozen producten van Vegaoo.nl. En tegen de carnaval vierders onder ons, wil ik jullie echt even adviseren een kijkje te nemen in de shop. Naast feestdecoratie is het aanbod voor (kinderen)verkleedkleding, accessoires, maskers en schmink groot! Ik weet zeker dat dit je nieuwe favo store gaat zijn. Alaaf!#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts