Indoor speelrestaurant Bij De Neut is een must go to

Mocht je nog op zoek zijn naar een kindvriendelijk eetgelegenheid in Brabant? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken. 
Bij De Neut in Westerhoven is the place to be wanneer je de kids lekker hun ‘ding’ wilt laten doen wanneer jij ondertussen aan het genieten bent van een lekker drankje of diner. Omdat ik zo razend enthousiast ben over deze plek wil ik dat graag met jullie delen. Wij waren er overigens op een doordeweekse dag in de ochtend buiten de vakantie periode. Het was toen rustig (lees bijna de hele tent voor onszelf). Van de serveerster begreep ik dat het er in de weekenden en bij slechter weer 'gezellig druk' is.

Indoor speelrestaurant

Het is een plek waar je ogen te kort komt en zo veel groter is dan je in eerste instantie denkt.
Dit vind ik nu echt een geniaal concept, en niet geheel onbelangrijk: betaalbaar, lekker, hygiƫnisch, gezellig en uiteraard heel kindvriendelijk!
Kinderen weten zich gegarandeerd te vermaken in de verschillende klimtorens, glijbanen, bioscoop en zelfs een Fiat 500 waar ze in kunnen zitten.
Je loopt bij elke ruimte een andere wereld binnen. Op het ene moment bevind je je nog op een schattig Italiaans pleintje, waar een ijsje nuttigen een must is! En zo ben je opeens op een heerlijke strandbestemming, inclusief zeemeeuw geluiden!

De aankleding is tot in de puntjes afgewerkt. Zelfs wanneer je naar het plafond kijkt. Gezellig, mooi en het prikkelt ook zo lekker de fantasie van je kind. Aan de allerkleinste is gedacht met een magnetron, flesverwarmer, slabbers, luiers, potjes voeding en bovendien is de kans eigenlijk niet aanwezig dat je mispakt op een kinderstoel. Er stonden ontzettend veel Tripp Trapp stoeltjes klaar voor gebruik!
Zelfs buiten wordt er rekening gehouden met wegglippende kids. Dankzij een hek rondom het buitenterras is dat eigenlijk niet mogelijk! Hierdoor is Bij De Neut ook zeker een perfecte locatie om bijvoorbeeld een kinderfeestje te organiseren. Bij ons staat ‘ie al bovenaan het lijstje als optie voor Uk’s volgende verjaardag!

Zakelijk ook toegankelijk

Ook zonder kinderen kun je prima vertoeven bij dit Pizza, Pasta en Pannenkoeken restaurant. Er is een ruimte met een wat zakelijkere uitstraling. Een plek waar je duidelijk  kan blijven genieten van alle servicepunten van Bij De Neut, maar je (waarschijnlijk) niet continu enthousiaste kids om je heen hebt rennen. 
Wat je nog wilt weten over Bij De Neut:

-Het pand vroeger een bromfiets/motor winkel was van familie Neutkens
-Er een bioscoop met echte bioscoop stoelen aanwezig is
-Het schepijs ambachtelijk wordt bereid
-Afhalen ook een optie is
-Er snoep van de dorpse snoepwinkel van Toon Jop te koop is
-Dit het enige restaurant in NL is dat 100% CO2 neutraal opereert
-Er verschillende thema (met bijbehorende activiteiten) kinderfeestjes aangeboden worden
-Je eten dat over is mee kunt nemen in een Doggy Doos
-Er opladers en oplaadpunten zijn voor telefoons, auto's en fietsen
-De jarige gratis eet
de neut kindvriendelijk restaurant
Ik heb mijn (kinder)ogen uitgekeken bij De Neut. Het is onmogelijk om alle foto's in dit artikeltje te plaatsen en daarom vind je alleen vandaag(!) op de Instastories van @HappyThingz.nl, 24 uur lang nog meer beelden Bij De Neut.

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts