Budget uitje in bibliotheek met gratis abonnement | UITTIP


bibliotheek eindhoven de witte dame

Budget uitje

Wist je dat je een gratis jeugdabonnement kan afsluiten voor je kindje van 0 tot 18 jaar. Uiteraard mag je dan alleen kinder gerelateerde items lenen. De verdere voorwaarden van dit abonnement kunnen verschillen met de bibliotheek bij jou in de buurt. Hopelijk kan ik je toch een beetje enthousiast maken om het eens te gaan ontdekken met je kleintje. 

Want als je een beetje mazzel hebt, dan is er ruimte ingericht voor de kinderen om te spelen, om (voor) te lezen en zelfs om een drankje en lunch te doen! Check ook de websiteagenda van je bieb met regelmaat voor leuke workshops, lezingen en voorlees of knutsel momentjes.
Vaak kun je je kindje online inschrijven (het pasje ligt dan de volgende dag al klaar) of je meldt je even bij de balie voor de inschrijving. Helemaal gratis tot 18 jaar! Mocht je nu je baby inschrijven, dan ontvang je dit super schattig Boekstart koffertje met motiverende lees inhoud en info flyers.
Of het nu gaat om prentenboeken, AVI, (voor)leesboeken, of puzzeltjes. Er is zelfs aan de allerkleinste gedacht met de knisperboekjes. En ja, die kun je ook lenen.

Scannen

Heb je uiteindelijk een stel (strip)boeken, puzzels, magazines of DVD's gevonden die je graag wilt lenen? Dan loop je naar de uitgang en scan je heel gemakkelijk je items bij de zelfhulp uitleenbalie.
Dan kan je kleintje de komende weken weer genieten van een hoop nieuwe verhaaltjes. Wat ook wel eens leuk is voor jezelf als ouder, want ik mag soms hetzelfde boek wel meerdere keren per dag (elke dag!) lezen. Dan is het wel zo verfrissend om weer eens wat anders voor te lezen zonder dat ik veel geld uitgeef aan nieuwe boeken.
Bevallen de boeken of andere uitleen items en wil je ze nog wat langer 'houden'? Vanuit huis, achter de computer kun je alles regelen, van verlengen tot nieuwe boeken reserveren. Super handig!


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts