Mijn eerste indruk en ervaring met Fotofabriek.nl

fotofabriek.nl bestelling en ervaring

Volgens mij staat mijn computer voor zo'n 60 procent vol met foto's. Dat zijn vooral foto's van mijn zoontje, blogfoto's, diverse vakanties en dagjes uit. 
Toen Fotofabriek.nl me een canvas aanbood, wilde ik dit wel ervaren. Want ik heb serieus nog nooit een foto op canvas laten maken! Wel heb ik heel vaak op het punt gestaan om het te doen, maar het kwam er dan weer niet van. Dat geldt ook voor dat old school fotoboek voor en over mijn zoontje dat nog steeds op zolder in een hoekje onder een laag stof zit. Bovendien was ik na het zien van het grote aanbod op de site, de hoge klanten beoordeling (8,9 van 10) en de winnende uitslag van de Radar fotoboeken test, al helemaal nieuwsgierig geworden!

Op Fotofabriek.nl kun je onder andere terecht voor fotoboeken, wanddecoraties, telefoonhoesjes, agenda's, kalenders, verjaardagskaarten en nog veel en veel meer.


Aan de slag!

Uiteindelijk heb ik gekozen om een canvas collage te maken met vier afbeeldingen van onze dagjes uit naar de Efteling. Ik koos wat foto's uit die mijn zoontje meteen zou herkennen.

In de bijbehorende video laat ik zien hoe onwijs makkelijk het is om een canvas collage te maken bij Fotofabriek.nl. En uiteraard unbox ik daar ook meteen mijn gekregen bestelling en geef ik mijn mening over het eindresultaat.


Conclusie!

Het editor programma om je (collage) canvas in fine te tunen werkt ontzettend simpel maar bied alleen wat basic stappen zoals in en uitzoomen, positioneren en het toevoegen van titels en stickers. Wil je dus wat meer 'spelen' met je collage of foto, dan raad ik je aan in een fotobewerkingsprogramma ala Photoshop de wat professionelere bewerkingen toe te passen.

Kun je zelf ook niet wachten om aan de slag te gaan met je foto's? Dan verwacht ik dat je bij Fotofabriek.nl zeker een mooie creatie kunt gaan maken.

#Gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts