Product ervaring review Ziaja Acai Bessen lijn.

De afgelopen weken heb ik mijn huid gereinigd en verzorgd met de nieuwste Ziaja lijn : 
Acai bessen.
De volledige Acai bessen lijn bestaat uit de volgende acht producten:

• Ziaja Acai bessen gezichtstoner met hylauronzuur €4,69 
• Ziaja Acai bessen gezichtsscrubgel €4,89 
• Ziaja Acai bessen gezichts- en halsserum €4,99 
• Ziaja Acai bessen dagcrème spf10 €4,99 
• Ziaja Acai bessen nachtcrème €4,99 
• Ziaja Acai bessen gezichts- en halsmasker €0,69 
• Ziaja Acai bessen body mousse €5,59 
• Ziaja Acai bessen vochtinbrengende douchezeep met balsem €3,99 

Vijf hiervan heb ik mogen testen (vetgedrukt) en uiteraard lees je vandaag mijn mening over deze producten.

Mijn interesse in deze lijn was vooral gewekt omdat deze belofte maakt voor effectieve hydratatie, preventie van huidrimpels, versteviging, versterking van de huid, verlichting van irritatie en een stralend en gezond uiterlijk. Allemaal punten die ik graag terug zie ik een (gezicht)verzorgingsproduct! Zeker als dertig plusser ;-).

Ik kan alvast verklappen 

dat alle producten van de lijn hetzelfde ruiken en dat ik dit een zeer prettige frisse en zoete geur heeft. Na een tijdje verzorgingsproducten te gebruiken zonder parfum was deze geur echt een verademing! Ik ben altijd heel kieskeurig voor hoe een product ruikt en voelt. Dus ik was erg blij dat de geur me bevalt. 

ZIAJA ACAI BESSEN GEZICHTSTONER MET HYALURONZUUR (200ml)

Wanneer ik mijn gereinigd had met een willekeurige facewash, pak ik de Acai bessen gezichtstoner er bij. Doordrenk het watje ruim en haal hiermee de laatste restjes vuil van mijn gezicht. De toner zit in een spray fles en voelt fijn fris aan. Wanneer ik mijn watje wil bevochtigen met de toner, draai ik even de dop er af voor het gemak. Wel is de spray ideaal om te gebruiken om even op je gezicht te nevelen. Vooral een aanrader met de warme dagen! 

ZIAJA ACAI BESSEN DAGCRÈME SPF10 (50ml)

Ik ben zo blij dat deze dagcreme een SPF bevat! Het is dan niet veel, sterker nog, voor dit seizoen veel te weinig. Maar het is altijd net even meer dan helemaal niets. De witte creme smeert ontzettend makkelijk uit en trekt snel in. 

ZIAJA ACAI BESSEN EXPRESS GEZICHTS-EN HALSSERUM (50ml)

Ik merk dat het serum niet zo gemakkelijk een vast plekje in mijn routine krijgt. Als ik 'm gebruik, dan is dat in de avond na het reinigen van mijn gezicht met mijn facewash en de Acai bessen toner. Dus voor de Acai Bessen nachtcreme of ik sla de nachtcrime een avondje over. 
Het is een wat transparante gel dat verpakt zit in een mooi pompflesje. Één tot twee pompjes zijn voldoende voor gezicht en hals. Het laat je gezicht meteen zo zacht voelen als een babyhuidje, heerlijk!

ZIAJA ACAI BESSEN NACHTCRÈME (50ml)

Tot een kleine twee jaar geleden gebruikte ik nooit een nachtcreme. Mocht mijn huid ruw of strak aanvoelen (vooral in winter maanden) dan smeerde ik er gewoon een laagje dagcreme op. Ik zag de verschillen (lees ingredienten) vaak niet tussen deze producten. Toch heeft een nachtcrime een andere werking dan een dagcreme. Denk bijvoorbeeld aan het verschil als herstellen en beschermen.
Wat betreft de inhoud kan ik 'm hetzelfde omschrijven als de dagcreme. Hij trekt alleen wat langzamer in en laat in mijn geval (gevoelige en vochtarme huid) een licht olieachtig laagje achter.

ZIAJA ACAI BESSEN VOCHTINBRENGENDE DOUCHEZEEP MET BALSEM (300ml)

Wie mij langer volgt weet dat een bodylotion niet aan mij besteed is. Een douchegel daarin tegen wel! En ook deze ruikt zo ontzettend lekker! De douchegel is wat aan de waterige kant dus let daar even op met de dosering. Schuimt lichtelijk op. Als mijn douchegel geen 2 in 1 product is met een scrub, dan gebruik ik deze altijd op een schrub handschoen. Een ruime verpakking waar je lekker lang van kunt doen.

Conclusie:

Ik ben weer enthousiast verrast door deze heerlijk ruikende, smerende en fijn betaalbare lijn van Ziaja. Merk ik echt dat mijn huid meer gehydrateerd en steviger aanvoelt? Ik verwacht niet dat die conclusie al te trekken is na een aantal weken gebruik. Maybe in the long run. Maar daar kan ik voor nu nog geen uitspraken over doen. Wel ben ik met dit zomer seizoen altijd blij met de extra hydratatie voor mijn huid. 

#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts