Silly Billyz is de must-have slab

Binnenkort wil ik met jullie mijn baby (verzorging) textiel favorieten delen. Maar ik kan mijn enthousiasme en liefde voor deze slabbers van Silly Billyz niet bedwingen en moet het nu alvast aan je kwijt.

Op de negenmaandenbeurs kocht ik namelijk vier stuks bij de importeur van deze slab Nybble. Dat had deels te maken met de aantrekkelijke beursaanbieding: koop drie items en ontvang één slabber of bandana gratis. Maar los hiervan had ik deze slabbers al boven aan op mijn moet-ik-even-inslaan-lijstje staan, dus de beurs aanbieding maakte mijn aankoop extra voordelig.

De afgelopen twee jaar heb ik heel wat budget slabbers in huis gehad. Daar is momenteel niets to zeer weinig van over. Het plastic is gescheurd (en kan snijden in huid baby), ze zitten vol met vlekken en waren uiteindelijk een veel te kort modelletjes voor een kind vanaf zes maanden.
Daarom ben ik zo blij met deze fleece junior slabbers van Silly Billyz! Ze zijn echt mijn all time favorite.

De reden is heel simpel, ze blijven mooi van kwaliteit. De slab heeft namelijk een vlekwerende fleece voorkant en een waterdichte nylon achterkant. Ze drogen nog eens supersnel en hebben de perfecte lengte.

De meest hardnekkige vlekken krijg je er gewoon uit met een wasbeurtje van 40 graden. Maar dat is bij deze slabbers geen probleem.
Door de verstelbare druksluiting blijft de slab goed zitten en in combinatie met de hoge sluiting, hoef ik me geen zorgen te maken om de outfit van Uk. Eindelijk een slab die je zonder schaamte om durft te doen bij je kind wanneer je uit eten bent.


Deze slab is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren en zijn te gebruiken bij kindjes vanaf 3 maanden. Kopen doe je o.a. bij Baby-Dump en Prénatal waar ze ook de bandana en slab met mouw aanbieden.


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts