Unboxing Arctic wildlife set van BiOBUDDI | REVIEW

De hoogste torens, vetste garages en stallen bouwen is voor mijn zoontje en ik een eitje. Kleine creatieve creaties bouwen met bouwstenen vind ik dan altijd wat moeilijker. Gelukkig kan BiOBUDDi ons daar een handje bij helpen. Want met het nieuwste Wildlife thema, komen de meest waanzinnige dieren tot leven.


BiOBUDDi 

Is een Nederlands merk dat speelgoed maakt van suikkerrietplant restanten. Hierdoor heeft het een plantaardige basis en omdat het gemaakt is van ecologische materialen, is het niet schadelijk maar wel duurzaam!
Hun motto is niet voor niets: ‘Start Building a Better Tomorrow’.

Wildlife

In totaal zijn er 7 verschillende dieren sets verkrijgbaar. Wij mochten kennis maken met Arctic. Een set bestaande uit 12 bouwstenen waarvan je een toffe walvis kunt bouwen of een leuk zeehondje. 
Bij mijn vorige review over de 'Learning to build' set, moest ik zelf de stickers met afbeelding plakken op de stenen. Dat hoeft nu niet en dat vind ik een positieve verbetering! Omdat ik speelgoed zo nu en dan een schoonmaak beurt geef, zal dat nu niet ten koste hoeven te gaan van de afbeelding op deze bouwstenen.
Uiteraard zit er in de verpakking een stap voor stap folder om deze twee creaties te maken. Wat hulp heeft mijn peuter wel nodig tijdens het bouwen. Nog even wat oefenen en dan kan ie helemaal zelf aan de bak. Al vind ik het juist ook een heel leuk quality speel momentje om juist samen deze dieren tot leven te wekken. 

Kijk mee

Op mijn tweede YouTube kanaal (Mama Stefanie) heb ik een unboxing en bouw filmpje gemaakt van de Arctic set. Dan krijg je een nog beter beeld van dit toffe speelgoed. 

De prijzen van de sets variĆ«ren van €13,95 tot €19,95. En zijn uiteraard te koop op BiOBUDDi.com.#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts