Unisex cadeau voor gegarandeerd succes

Voor wie het soms ook een drama vind om een leuk, origineel en betaalbaar cadeautje te geven aan een ander. Lees en kijk dan snel verder. Gegarandeerd succes want dit unisex en budget Proof pakket is ook nog eens super makkelijk samen te stellen.

Het @ home bios pakket. 

Ideaal voor een lekker film/Netflix avondje op de bank!

Mijn pakket kost in totaal zeven euro en bijna alle ingrediĆ«nten zijn verkrijgbaar in de supermarkt.  Wat natuurlijk het echte bios effect creĆ«ert is popcorn en frisdrank. Daarnaast mag een lekker chocolaatje niet ontbreken en daarom heb ik gekozen voor een zakje M&M's. 

Weet je bijvoorbeeld dat jou ontvanger meer houd van zoet snoepgoed of andere lekkere knabbels, dan kun je dat volledig aanpassen naar wens. Voeg er bijvoorbeeld een lekker masker setje bij voor dat extra ontspanningsmoment.
De overige items kocht ik bij Action:
Coca Cola glazen (set van drie €1.99)
Wit mandje (€0.99)
Transparant inpak folie (€0.49)

De washi tape met filmrol print heb ik ooit eens gekocht op AliExpress.com

En doormiddel van een kaartje kun je nog een extra persoonlijke touch aan het geheel geven.

Iets anders

Uiteraard kun je alle kanten op met zo'n pakket. Is je ontvanger bijvoorbeeld gek op thee of koffie? Stel dan een Thee of koffie leut pakket samen. Koop wat leuke thee glazen of koffiemokken met een leuk thee/koffie blik met inhoud, wat lekkers erbij en je pakket heeft een totaal andere sfeer.  Bovendien kun je het pakket zo uitgebreid en duur maken als je zelf wilt.


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts