Zo versier je het huis voor een peuterverjaardag


Hier is dat feestje!

Elk feestje heeft zijn portie versiering nodig. Zonder dat is het -wat mij betreft- geen geslaagd feest. 

De afgelopen twee verjaardagen van mijn zoontje, was er volop feestversiering aanwezig. Het was een gezellig maar lichtelijk hysterisch ratjetoe geworden doordat ik alles maar ophing wat ik kon vinden aan versiering. Zo was er geen sprake van een thema, laat staan een basiskleur om de versiering door het hele huis een 'geheel' te laten zijn.

Dit jaar heb ik besloten om dat eens anders aan te gaan pakken. Mijn taak om er als hoofd versieringscommissie voor te zorgen dat het er stijlvol en feestelijk uit komt te zien. Daarom heb ik dit jaar bewust gekozen voor één thema en één hoofdkleur. Uiteraard passend bij mijn zoontje z'n interesse. 
Naar mijn mening is dat super gelukt met het aanbod van online carnavalswinkel Vegaoo.nl en het eindresultaat wil ik je heel graag laten zien!

Om de gasten een feestelijke welkom te bezorgen, is deze folieballon een simpele en super leuke manier. Hang 'm bijvoorbeeld aan de deur of voor het raam. Weet iedereen ook meteen waar ze moeten zijn.

Deze ballon kun je gewoon opblazen met een rietje. Een helium tank ik dus geen verplichting. Bovendien kun je de ballon hergebruiken. Je laat deze weer door middel van een rietje leeglopen.
Het leukste moment vind ik toch wel wanneer de kleine jarige job beneden komt en een versierde kamer binnenkomt. Alles word dan in vol enthousiasme benoemd en aangewezen. Ge.wel.dig!

De tafel is klaar voor een feestelijk ontbijt. Het thema is inmiddels wel duidelijk lijkt me. Uiteraard is de stoel van de jarige ook versierd met dezelfde slinger die je over de poster ziet lopen op de achtergrond. Dit is een kleine vlaggetjes slinger bestaande uit verschillende blauwtinten. Doordat de vlaggetjes van stevig karton zijn, kreuken ze niet en zijn ze ideaal om te hergebruiken.
Ik ben zo blij dat dit stoere plastic tafelkleed niet volledig bedrukt is. Nu komen de bordjes, servetten en overige versiering super mooi tot hun recht. De kartonnen bordjes zijn een lekker groot formaat die je ook nog zou kunnen gebruiken om bijvoorbeeld chipjes of stokbrood op te presenteren voor de gasten. En ja, wat extra cerpetine hier en daar is een must!
Misschien vind ik de bouwvakker slingers aan de muur nog wel de mooiste items van allemaal! Je kunt ze bijvoorbeeld ook aan een lamp bevestigen voor een meer slinger effect. Grote kans dat deze slingers later een vast plekje krijgen op mijn zoontje zijn slaapkamer. 

Of de feesthoedjes ook daadwerkelijk gedragen worden is altijd maar een beetje de vraag. Daarom gebruik ik ze ook deels als decoratie, zoals hieronder bijvoorbeeld naast de tv, bij de zithoek voor de visite.
Zoals je ziet zijn de slingers voor de TV uit dezelfde lijn als die van de folieballon aan het begin. Zo blijft het toch één geheel met de versiering doordat mijn basiskleur blauw is. En uiteraard barst het door het gehele huis van de cijferballonnen. 

Omdat mijn zoontje al aardig wat speelgoed kiepwagens en graafmachines heeft, die perfect aansluiten bij het thema, heb ik deze schoongemaakt en gebruik ik ze als decoratie maar ook om bijvoorbeeld krentenbollen of rozijntjes in te serveren. 

Conclusie

Ik ben echt heel erg tevreden over de kwaliteit van alle versiering die ik heb mogen ontvangen. En ben erg blij dat ik kennis heb mogen maken met Vegaoo.nl. Als er binnenkort weer een feestje is waar ik originele versiering voor nodig heb, dan weet ik zeker dat ik hier kan slagen.

Hieronder heb ik alle linkjes naar de feestproducten op een rijtje gezet. Of bekijk hier de unboxing video.

Blauwe kleine vlaggenslinger


Staat er binnenkort ook een leuk (thema) feestje op jouw planning? En ben je hiervoor nog op zoek naar leuke feestdecoratie? Of het nu gaat om een kinderfeestje, babyshower, Abrahm of Sarah feest... Vegaoo.nl is de plek waar je gaat slagen.
Met hun waanzinnig aanbod van meer dan 500.000 artikelen zijn zij namelijk de online marktleider in Europa op het gebied van feestkleding en feestartikelen.

Houd jij juist wel of niet van een goed versierd huis bij een verjaardag?


#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts