12 x beauty all time favorites

Iedereen heeft ze wel: all time beauty favorites!

Vandaag deel ik mijn twaalf onmisbare make-up/verzorgingsproducten die ik keer op keer koop.
Sommige producten zijn al jaren favoriet en andere heb ik het afgelopen jaar pas ontdekt.
Ik presenteer je mijn favoriete 12! (in willekeurige volgorde).

 1. Rimmel London: Wake Me Up Foundation (100 Ivory)
 2. Rexona: Cotton Dry Compressed Deo spray
 3. Cien: eye make-up remover
 4. Essence: Orient of Light wenkbrauw potlood
 5. L'anza: Healing Pure shampoo
 6. Hema: Mattifying compact powder nr 21 
 7. Benefit: Roller Last mascara 
 8. Kruidvat: Cotton watjes
 9. Nivea: soft (tube)
 10. Blistex: MedPlus lippenbalmstick
 11. Dr. van der Hoog: Zee-algen kleimasker
 12. Australian Gold: SPF 45 Premium Coverage Faces

1. Dagelijks gebruik ik deze foundation. Hij voelt licht aan en help mijn huid (subtiel) te egaliseren op de plekken waar dat nodig is. Geen volledige dekking, maar dat hoeft voor mij ook niet. Mijn sproetjes mogen gezien worden. Ik gebruik de lichtste variant 100 Ivory. In de schappen bij Etos en Kruidvat kan ik 'm trouwens niet meer vinden. Hoera voor online beautyshops als je echt niet zonder kunt. Ik ga binnenkort maar eens kijken naar een fijn en betaalbaar alternatief.

2. Per toeval kwam ik in aanraking met deze deo. Ik had namelijk afstand gedaan van de spray deo's omdat ik altijd half vergast wordt wanneer ik deze aanbreng. Bij Rexona Cotton dry was dat niet het geval. Bovendien een subtiele geur en werkt onwijs goed! Ook tijdens die warme zomer dagen!


3. Ik vrees dat deze geweldige oogmake-up remover van de Lidl uit het assortiment is. Deze oogmake-up remover, verwijdert zelfs waterproof mascara! Ik vond 'm onwijs fijn en zacht voor mijn ogen. Nog nooit een irritatie gehad. Maar helaas nu op zoek naar een goed alternatief. Tips iemand? 


4. Mijn wenkbrauwen bijwerken met dit soort potloodjes vind ik erg fijn werken. Je hoeft weinig druk te zetten voor resultaat. Deze van een LE lijn van essence is mijn favoriet. Maar ook helaas niet meer verkrijgbaar. Ik meen dat Catrice een soortgelijk product heeft, dus hopen dat daar mijn kleur bij zit...


5. Wat er met mijn haar was is nog steeds onduidelijk. Maar dat het toe was aan een goede verzorging was hoge noodzaak! Mijn kapster raadde me de Healing Pure shampoo van L'anza aan. Ik heb twee maanden lang alleen mijn haren gewassen en geen haar producten gebruikt. Puur om mijn haar weer 'clean' te krijgen. Dat is gelukt en vanaf nu wil ik geen andere shampoo meer. 


6. Deze compact poeder gebruik ik al sinds mijn pubertijd. Nu gelukkig minder dan toen (yes I was cakeface). Een fijne zachte poeder om alles even af te matten. Ik ben wel eens vreemdgegaan, maar kwam altijd weer terug bij deze van Hema.


7. Gezien de prijs, zou ik nooit open gestaan hebben voor deze mascara. Maar toen ik er ooit eentje won, was ik verkocht! Dit is zeker weten die 28 euro waard! Hij maakt mijn wimpers langer, voller en brengt ontzettend fijn aan door het beetje gebogen siliconen kammetje.


8. Veel verschillende soorten budget watjes heb ik uitgeprobeerd. Maar deze zijn mijn favoriet. Aan één zijde hebben ze een streep reliëf en dat is dan ook meteen mijn favoriete kant. Bovendien scheuren de watje niet zo snel. Ook niet bij het verwijderen van een glitter naggellak.


9. Deze creme kun je voor alles gebruiken, droge benen, geïrriteerde huid en mijn favoriet: als aftersun. Wanneer ik verbrand door de zon, smeer ik er wat Nivea Soft op en mijn huid is binnen no time weer rustig. Een mustave basis creme om in huis te hebben. Ook verkrijgbaar in een pot, maar ik vind een tube veel hygiënischer werken.


10. Als mijn lippen net dat beetje extra verzorging nodig heeft dan komt deze blauwe rakker tevoorschijn. 1 x smeren is voor mij voldoende.  Afhankelijk van het seizoen ook nog smeren voor het slapen gaan. Hij werkt gelukkig niet verslavend zoals je over veel andere merken hoort.


11. Ik neem er te weinig tijd voor, but when I do, dan gebruik ik altijd dit Zee-Algen kleimasker van Dr. van der Hoog. Een kleimasker met stukjes die je bij het verwijderen van het masker een subtiel scrub effect geeft wat je huid als babybilletjes doet aanvoelen. Bovendien reinigt het mijn huid en trekt deze niet na het verwijderen van het groene goedje.


12. Van de zomer smeerde ik me rot met de Australian Gold SPF 45 Premium Coverage. Zonnebrandcreme speciaal voor het gezicht. Wat ik overigens onzin vind, dus ik smeerde deze over heel mijn lichaam. Ik was al langer bekend met Australian Gold zonnebrand. En ben daar altijd erg enthousiast over geweest. Smeert extra snel en gemakkelijk uit, ruikt ook nog eens heerlijk en ik ben de hele zomer niet verbrand! (Believe me that's a first).#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts