Douchen in cola | REVIEW

Het mag door middel van deze review wel duidelijk zijn dat ik een cola lover ben. Eindelijk ga ik eens douchen met de cola (kinder)douchegel van Ziaja.
Toen ik de douchegel uitkoos, had ik niet verder gekeken naar o.a. de hoeveelheid. Dus toen ik een fles van een halve liter(!) ontving, was dat een zeer aangename verrassing. Dat worden een hoop cola ruikende douchesessies :D.
Maar zo'n grote fles is deels weer een nadeel. Het is namelijk best zwaar om 'even' wat douchegel te pakken. Laat staan dat ie vliegvakantie Proof is. Maar hé, daar heb je weer reis verpakkingen voor en voor thuis schenk ik het gewoon even over in een kleinere (pomp) verpakking die ik al opgemaakt heb.

Verder ziet de verpakking er simpel en duidelijk uit. Er zit een stoer en donker etiket op. Wat het makkelijk trouwens vinden maakt tussen al die andere douche producten in de badkamer.

De douchegel is bruin van kleur (de cola kleur). Dat alleen al, is voor mij een andere ervaring dan anders. En ja, het ruikt net zo heerlijk naar cola, als dat cola smaakt. Wat een zoet feest om zo te douchen en te badderen!
Na het afdrogen blijft (gelukkig) niet zo'n sterke cola geur hangen. Het is dus echt een cola overvloed geur sensatie momentje tijdens het douchen of badderen. En dat vind ik eigenlijk wel fijn. Mijn zoontje en ikzelf hoeven niet de hele dag naar cola te ruiken. 

Bovendien is de dermatologisch en op allergieën getest. Wat ik vooral fijn vind, is dat de douchegel mijn huid niet uitdroogt. Er is overigens ook een (kinder) shampoo verkrijgbaar in de cola geur.

Zelf een cola douche of bad ervaren? Je besteld de fles van 500 ml hier voor €3,29. 
Laat je me even weten hoe jij het hebt ervaren?#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts