Fixing spray Etos | Mini Review

De laatste review en blogpost van dit jaar lieve mensen...
Vandaag geef ik mijn mening over een product waar sommige van jullie bij zweren. 

Hype product

De Etos Fixing Spray was een behoorlijke hype afgelopen zomer. Helemaal toen er nog eens een  kokos ruikende versie op de markt gebracht werd. 

Aangezien er nog nooit een beautyproduct ruikend naar kokos bij me in de smaak is gevallen, wist ik dat ik die sowieso niet ging ervaren. En nam ik de 'reguliere' variant mee. Waar nog steeds een geurtje in is verwerkt. 

Waar is het voor?

Fixing spray is bedoeld om na het aanbrengen van je make-up deze te fixeren. Zodat je make-up langer en beter blijft zitten. Dat doe je doormiddel van een vloeistof op je gezicht te sprayen. Klinkt al heel tegenstrijdig hé?
Wanneer je de spray op een 20-30 cm afstand houd, zul je een fijn nevel effect creëren. Daarnaast zal door gebruik van de spray ook het poederige effect afnemen en geeft het dus een natuurlijker effect. Laat het na aanbrengen even drogen and you're good to go.

Deze spray zal natuurlijk geen winterse regen- of sneeuwbui overwinnen, laat staan een zweterig bezoek aan de sportschool. Maar ikzelf merk dat mijn huid gedurende de dag iets minder snel vettig aan voelt. Ik weet niet, maar voor die subtiele dagelijkse hoeveelheid make-up die ik draag, heb ik niet echt het idee dat het zo'n verschil maakt in het wel of niet beter op zijn plek blijven zitten van de make-up. 

Wat ik wat dat betreft dan leuker vind om de Fixing spray voor in te zetten, is om de kleur van mijn oogschaduw intenser te maken. Voor gebruik spray ik van een subtiele afstand een beetje op mijn oogschaduw penseel, dan is de kleur van de oogschaduw net wat intenser én blijft gedurende de dag beter op zijn plek zitten. Dat laatste vind ik wel een fijn voordeel met mijn hooded eyes.

De looks en inhoud

De verpakking ziet er zeker niet onaardig uit. Strak en stijlvol, en het roze gedeelte heeft een parelmoer effect. Het is een detail, maar ik houd er wel van. Datzelfde geldt voor het vernieuwde back-to-my-roots logo van Etos. Beste keus die ze gemaakt hebben als je het mij vraagt. 

Over de inhoud valt niet zoveel te melden. Er bevind zich namelijk nergens een ingredientenlijst. Maar goed, dat er parfum en alcohol (voor het snel drogende nevel effect) in zit verwerkt is uiteraard duidelijk. Wat betreft dat zoete geurtje. Het is bloemig maar vervaagt gelukkig snel.


Conclusie

Leuk wanneer je wilt spelen met de intensiteit van je oogschaduw. Misschien wel ideaal voor het langer vasthouden van je make-up look tijdens oud en nieuw of bijvoorbeeld een zomerse dag? Waarschijnlijk bewaar ik om die reden het flesje nog even. Maar voor mij, is dit alles behalve een make-up essential! De kans dat ik deze of zo'n soort product nog eens koop is zeer nihil.

Etos Fixing spray 75 ml €4,99

Hoe zorg jij er voor dat je make-up zo lang mogelijk op haar plek blijft zitten?#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts