Serieus, hoe fab is dit holo tasje!


Er was eens

Wanneer en waar de liefde voor holo precies is ontstaan durf ik niet gegarandeerd te vertellen. Dat de liefde er is, tja, daar kan geen mens omheen. Met enig regelmaat AliExpress ik gewoon wat af op de woorden holo, holographic, oil slick, unicorn en mermaid. Dan komt er altijd wel wat moois uitrollen. Van make-up kwasten tot washi-tape maar vooral veel nail art spulletjes en tassen.

holographic clutch snake print aliexpress

Minder op zak

Sinds een aantal maanden merk ik dat ik veel minder spullen mee op stap wil nemen. Ik laat mijn grote tas thuis en wanneer ik samen met mijn zoontje op pad ga, neem ik zijn rugzakje mee met het hoognodige aan verzorging (denk aan luiers, luierdoekjes, fruitsnack, flesje water en een hydrofieldoek). Die drop ik onder in de kinderwagen en voor mijzelf neem ik alleen mijn telefoon, sleutels, pasjes en wat cash mee.

Een grote portemonnee gebruik ik al meer dan een jaar niet meer. Vaak verstop ik bovenstaande items in mijn kontzak of zakken van mijn jas. Maar dat levert stress op. "Oh, jee in welke zak heb ik nu mijn bankpas gelaten" en "Waar is mijn phone"???

Die stress is gelukkig voorbij want al deze items gaan in dit fantastisch mooie tasje.
Klantenpasjes heb ik inmiddels allemaal digitaal op mijn telefoon staan. En dat scheelt een hoop ruimte en gesjouw.

holo clutch

Details

De tas is verkrijgbaar in twee kleuren. Groen/geel en paars/blauw (die ik heb). Het PU slangenprintje vind ik ontzettend mooi evenals het kettinkje dat dient als riem. Met de magnetische sluiting 'klikt' het tasje gemakkelijk dicht. En voor de prijs is de afwerking netjes. Aan de binnenkant zit een klein vakje waar je bijvoorbeeld je telefoon of wat pasjes kunt plaatsen. Alles wat ik mee wil en moet nemen past er in!
inside holo clutch crossbody
holo clutch aliexpress.com

Hebben

Als je dezelfde liefde voor holo hebt als ik, dan is dit tasje een musthave voor je. Ik gebruik 'm dagelijks en draag 'm cross-over. Maar is ook perfect te gebruiken als avondtasje en gewoon een fantastische eyecatcher. Omdat de verkopers nog al eens 'verdwijnen' op AliExpress, heb ik meerdere advertenties voor je gezocht waar je dit tasje kunt bestellen. Uiteraard met gratis of bijna gratis verzendkosten naar Nederland.

Ik wens je alvast veel shopplezier.


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2017 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts