Slapen tussen de wilde dieren

Mijn peutertje slaapt sinds kort gewoon tussen de wilde dieren! Daar heeft 'ie totaal geen moeite mee. Sterker nog het was volledig zijn eigen keus. 
Laatst werd ik benaderd door Dekbed-discounter voor een product review. Super leuk! Deze webshop heeft alles om je naar dromenland te brengen: kussens, plaids, slaapzakjes, moltons, hoeslakens, babyledikantlakentjes, uiteraard dekbedovertrekken en sinds kort ook zelfs boxsprings!

Ik surfde de hele webshop door en had na een uur eindelijk een definities favorietenlijstje van ruim 6(!) potentieel dekbedovertrekken waar ik graag mijn bed mee wilde versieren. Maar het moederhart won weer eens de strijd, en ik besloot om mijn peutertje een dekbed uit te laten kiezen. Totaal niet lijkend op zijn moeder was hij er binnen 1 minuut al over uit. Het moest het 'Jungle' dekbedovertrek worden!
En zo geschiedde het ;). 

Delivery

Binnen no time werd het gekozen dekbedovertrek afgeleverd door de postbode.

Het dekbed is van het merk Good Morning, is 100% Katoen en is van mooie kwaliteit. De afmeting is 140 x 200/220 en bevat een dubbele doorlopende instopstrook. Je kunt dit dekbedovertrek wassen op 40 graden en mag in de droger. Ik vind het overtrek in het echt nog mooier dan op de afbeelding online!
De kussensloop heeft bijna dezelfde afbeelding als het overtrek. Bovendien zijn beide zijdes bedrukt. Na één wasbeurt ben je de eerste stugheid van de stof en de fabrieksgeur al kwijt en is het overtrek, naar mijn mening, echt slaap proof.
Het is een dekbedovertrek wat passend is voor elke leeftijd. Deze gaat dus nog wel een aantal jaartjes mee. Want ik zelf fijn vind aan het overtrek, is dat deze niet zo'n hysterische print heeft. Credits gaan natuurlijk naar mijn zoontje voor het uitzoeken. Er staat genoeg op om enthousiast van te worden maar het overtrek is in zijn geheel geen overkill voor de rest van de kamer. Door de lichte achtergrond, komen de dieren geweldig en bijna levensecht tot hun recht.

My wishlist

Zoals ik al zei, heb ik ook heel veel leuks gezien voor het bed van ons als ouders. Gezien de 'alles door de helft' sale ga ik toch nog even een bestelling plaatsen voor ons bed. Maar dan moet ik wel tot een definitieve keuze komen... Dit zijn tot nu toe -in willekeurige volgorde- mijn favorieten.


Zoals je ziet, genoeg leuks dus om je bed mee te versieren en bovendien nog veel meer voor een heerlijke nachtrust. Welke van deze zes zou jij kiezen?


#gekregen

       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts