Shop 4 iPhone Xs Max hoesjes

Staat ie al boven aan je verlanglijstje? De iPhone Xs of Xs Max? Wat heeft Apple weer een ontzettend mooi speelgoedje op de markt gebracht. Alleen al die fotofunctie om de scherptediepte na het maken van een foto nog te bewerken!
Hoe dan ook, zo'n belachelijk mooi (en zeer prijzig) stukje techniek wil je natuurlijk zo lang mogelijk in perfecte staat houden. En daarom is een goede bescherming voor deze (en alle andere) smartphones zeker geen overbodige luxe!


Persoonlijke stijl

Behalve dat een hoesje je smartphone de bescherming biedt voor het dagelijks gebruik, kun je deze ook gebruiken om je telefoon helemaal je eigen look te geven. Wie weet heb jij wel meerdere hoesjes in de la liggen voor verschillende gelegenheden? Dat laatste is bij mij dan niet helemaal het geval, maar ik denk dat ik zeker elk half jaar wel de case van mijn smartphone vervang. Soms omdat het nodig is door slijtage, maar meestal omdat ik gewoon weer een ander printje wil om naar te kijken.


Of je nu gaat voor een soft case, book case, hard case, glitters of de lederlook...  Shop4Hoesjes.nl heeft gegarandeerd een iPhone Xs Max hoesje dat helemaal bij jou past. Al vanaf €11,95 kun je hier slagen voor een hoesje. Het duurste hoesje is trouwens maar €17,95! Lekker betaalbaar dus en dan is wisselen tussen hoesjes een stuk aantrekkelijker. Vind je niet?

Ook wanneer je op zoek bent naar betaalbare bescherming voor een ander merk of model smartphone of accessoires, is de keuze reuze in deze webwinkel.

Uiteraard laat ik je een kleine greep uit het veelzijdige assortiment zien.
De shop is zeer overzichtelijk en er zijn veel filteropties. Daardoor is het snel en overzichtelijk winkelen. Bestel je op een werkdag voor 23:00 uur? Dan ontvang je de bestelling de volgende dag in huis! En dat ook nog eens met gratis verzending (en retour) voor Nederland en België!


Korting

Heb je een leuk hoesje of ander artikel gevonden en al in je winkelwagentje geplaatst? Vergeet dan niet even de Facebookpagina van Shop4Hoesjes een like te geven en laat je e-mailadres achter. Dan ontvang je namelijk nog eens 5% korting op je bestelling!



#samenwerking
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts