Knutselen met afval

Morgen is de eerste editie van de nationale #binnenspeeldag. En mede door de natte weersvoorspelling, een perfecte gelegenheid om lekker met je kind te gaan knutselen.

Drink snel dat pak melk leeg, gebruik even net wat meer toiletpapier zodat je een rolletje over hebt en pak een lekker soepje uit blik voor de lunch, want van dat afval kun je dankzij de leuke knutselpakketten van Re-Cycle-Me, een hoop leuks maken.

De knutselpakketten 

zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en voor jongens of meisjes. Geloof me er is een hele hoop keus en allemaal stuk voor stuk super origineel! De prijzen variĆ«ren van €2,49 tot €19,99.

Als moeder probeer ik mijn peuter zoontje met regelmaat ook creatief bezig te laten zijn. Maar wanneer je zelf niet echt de meest originele en creatieve knutselideeƫn hebt, is dat stiekem nog best lastig om mee te geven in de opvoeding. Toen ik hoorde over de knutselpakketten van Re-Cycle-Me was ik meteen enthousiast en wilde ik graag hier kennis mee maken!
Het concept vind ik zo tof! Het hoeft allemaal niet zo moeilijk, milieuonvriendelijk of duur te zijn! Met wat wc-rollen, zuivel en eierdozen kom je al een heel eind. Robots, raceauto's, vlinders, muziekinstrumenten, vogelhuisjes, een ijssalon en zelfs een kerststal! Genoeg input voor mooie en leuke creaties en momenten.
In de dozen vind je alle onderdelen om de creaties te maken. Het enige wat je zelf moet doen is je eigen afval verzamelen en het instructieboekje volgen. Het is easy peasy, super leuk en eigenlijk onmogelijk dat een creatie mislukt.


In mijn geval 

ben ik vooral aan het knutselen en assisteert mijn driejarige zoon mij hier en daar met (stickers) plakken of verven. Hij is dan helemaal trots op het eindresultaat en kan na het knutselen ook nog eens spelen met de gemaakte kiepwagen en muziekinstrumenten. Dus niet alleen maar kijkplezier ;).
Ik verwacht dat de kindjes die wat ouder zijn (4+) met gemak in hun eentje uit de voeten kunnen met deze pakketten en de wat kleinere kids zullen hier en daar nog wat hulp nodig hebben van een ouder. Wat het alleen maar super gezellig maakt omdat het extra qualitytime oplevert met je kind.

Nogmaals, ik ben enthousiast! Ik zit dit artikeltje dan ook echt met een smile te schrijven. Ook gezien het seizoen is dit zo'n aanrader. De koude en natte dagen komen er weer langzaam aan en dan is knutselen met Re-Cycle-Me gewoon een perfecte bezigheid. Bovendien ook nog een super leuk december cadeautje, vind je niet?

Er zijn in meer dan 25 verschillende knutselpakketten verkrijgbaar van Re-Cycle-Me. Deze zijn o.a. te koop bij: Intertoys, Bol.com en Pipoos.

#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts