Geld verdienen met je boodschappen

Begin September installeerde ik de Scoupy App op mijn telefoon. Door deze App heb ik al bijna 60 euro bespaard! 

Scoupy 

is en een App die door middel van cash back acties geld oplevert. Je koopt bijvoorbeeld product A en ontvang een deel of zelfs het volledige aankoopbedrag terug nadat je de kassabon geupload hebt in de App. 
Naast deze cash back acties kun je bijvoorbeeld bij 'Super Simpel Sparen' ook, door middel van je kassabon van supermarkt of drogisterij, sparen voor kortingen op boodschappenboxen, toegangskaartjes en nog veel meer. Je hebt alle folders van de supermarkten en drogisterijen onder één knop zitten. En als dat allemaal nog niet genoeg is zijn er in de App ook nog verschillende 'deals' en 'winacties' te vinden.


Doordat jij de informatie van je koopgedrag deelt via het uploaden van je kassabon, is het principe eigenlijk een beetje vergelijkbaar met je AH bonuskaart of andere supermarkt klantenpas. Daar geef je dezelfde informatie weg en in ruil daarvoor ontvang je ook korting op producten. 

In de maand september was het bij Scoupy zelfs mogelijk om je volle spaarkaart (bestaande uit 15 zegels, 1 zegel bij elke 10 euro) in te leveren voor 2 euro cash! Dat vond ik persoonlijk de tofste acties dusver. Binnen een paar dagen stond het bedrag al bijgeschreven op mijn rekening. Katjing!
Naast besparen (en in mijn geval zelfs geld verdienen), is het bovendien erg leuk om op deze manier producten en smaken te ervaren die ik anders niet snel in mijn winkelmandje zou leggen. Ik heb inmiddels al aardig wat uitgeprobeerd. Soms met groot succes maar soms ook een tegenvaller. Doordat de aankoop me gelukkig niet veel of niets heeft gekost, is het zeer acceptabel om eens een 'miskoop' te ervaren.

Is deze App ook iets voor jou?


#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts