Kerstkribbe maken van afval

Volgens mij hebben we inmiddels allemaal wel onze prachtig versierde kerstboom staan, toch? Daar hoort uiteraard ook een Kerststal bij. Nu heb ik een hele leuke ontvangen van Re-Cycle-Me.
Al eerder heb ik je geweldige creaties laten zien die ik samen met mijn peuter heb geknutseld met de hulp van deze knutseldozen. En vandaag laat ik je zien hoe leuk en gemakkelijk je deze kerstkribbe kunt maken met de toffe Re-Cycle-Me knutseldoos. 

In de doos bevinden zich bijna alle benodigdheden. Denk o.a. aan stickers, papier, wiebeloogjes, veertjes een instructieboekje. Het enige dat je zelf moet regelen is een eierdoos en wc rollen. Je kunt natuurlijk ook keukenrollen op maat knippen.
#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts