Spelen en leren met Bingo van ViSSEVASSE

De knusse dagen met familie en vrienden staan weer voor de deur en dat geeft de perfecte gelegenheid om samen gezellig spelletjes te spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bingo? 
Dit spel van ViSSEVASSE ontving ik om kennis mee te maken en jullie wat meer over te vertellen. En ik ben oprecht enthousiast! Dat was ik al op het moment dat ik zag hoe dromerig mooi de grafische afbeeldingen zijn van dit merk.


ViSSEVASSE 

is een ontwerpstudio in Kopenhagen die naast diverse spellen zoals bingo en memory ook kaarten, posters, notitieboekjes, cadeaupapier en nog veel meer mooie producten aanbied.

De afbeeldingen hebben een Scandanavische en minimalistische stijl en er wordt vooral gebruik gemaakt van pasteltinten. Bij elke afbeelding hoort een eigen verhaal.

Bingo

Dit kwalitatief sterke Bingo spel bestaat uit 12 verschillende bingo kaarten en 108 prachtige afbeeldingen. Geschikt voor de leeftijden 2-99 jaar en wat mij betreft al te spelen vanaf 1 persoon, vooruit, kind dan. Omdat mijn peuter nog niet bekend was met het spel bingo en het hier om veel afbeeldingen ging, zag ik meerdere spel en leer opties. Na één dagje spelen was al gebleken dat ik dit goed had ingeschat.
Zo vond hij het fantastisch om de kaartjes om te draaien en nieuwe afbeeldingen te ontdekken, kon ik hem nieuwe woorden leren zoals bijvoorbeeld parachutist en skilift. 
Het spel daagt hem uit in zijn geheugen en reactievermogen. De bingo kaarten moeten zo snel mogelijk gescand worden op een omschrijving van de afbeelding (als dit wat langer duurt laat ik de afbeelding zien). 

Door de details van de bingokaarten, elke kaart heeft zijn eigen kleur aan de randen maar ook staan er getallen op, zou je ook deze gegevens kunnen benoemen. Of te wel, als hij wat groter is en beter bekend is met getallen, ga ik ook daarmee het spel spelen.

Onverzadigbaar

Na zeven potjes spelen, moest ik alle bingokaarten op tafel leggen. Zo kon hij het 'spel' in zijn eentje spelen en alles bij elkaar zoeken. Daar was hij wel even zoet mee en gaf mij ook even mooi de gelegenheid om wat huishoudelijke klusjes in alle rust te kunnen doen. Win win ;).

Naast al deze bovenstaande positieve punten, ben ik er vooral achter gekomen hoe leuk het is om als gezin een spelletje te spelen met elkaar. Iets wat we zeker als voornemen hebben om vaker te gaan doen in de toekomst.
#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2018 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts