Drie volle tassen na bezoek negenmaandenbeurs

Afgelopen weekend was ook ik te vinden op de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam
Hoewel het al mijn derde ervaring was, blijft de beleving keer op keer anders. Natuurlijk is deze beurs super leuk om kennis te maken met nieuwe merken en producten. Maar echt tijd hebben om de nieuwste kinderwagens uitgebreid te checken, heb ik op de een of andere manier nooit.

Zelf vind ik het vooral leuk om tijdens mijn bezoek zoveel mogelijk stands gezien te hebben om zo geen toffe beursaanbieding mis te lopen en waar mogelijk is gratis producten te scoren. Maar dat alles wel op een ontspannen manier uiteraard. Dat moest ook wel want deze ronde had ik mijn mannen mee en viel het me nu pas op dat er meer dan genoeg aan entertainment is geregeld voor de kleine man. Volgens mij heeft de spontane ontmoeting met Nijntje nog wel de meeste indruk gemaakt.

Anyhow, ik maakte een video van mijn bescheiden aankopen maar vooral gratis gescoorde spulletjes.
#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts