Kijken in de etalage kost geld | (Paw Patrol) Shoplog

Het was totaal niet de bedoeling om naar binnen te gaan! Ik was tenslotte onderweg naar de bakker. Maar voordat ik het wist keek ik door de etalage van Zeeman en zag ik wel een heel grappig shirt hangen. Ik moest even een kijkje nemen om de prijs, kwaliteit en maat te checken. Ik had mijn voet nog niet binnen gezet en zag al een bak vol met nog meer leuks!
Ik liep in eerste instantie naar binnen voor het Donald Duck shirt (€4,99) maar liep al bij binnenkomst tegen de hilarische Disney petten aan waaronder deze van Pluto (€3,99). En dit super schattige Mini Mouse inpakpapier kan ik toch niet laten liggen (€0,99).
Na wat rommelen in diverse bakken vond ik ook ook nog een aantal lekker zachte washandjes van Paw Patrol (€0,99). Ik nam alle drie de varianten mee met een afbeelding van Marshall. Washandjes kon ik zeker gebruiken en met deze hondjes weet ik zeker dat het extra motiveert om goed te wassen.

Dat wassen moet dan natuurlijk wel in stijl, vandaar de Dermo-Care bad&douche Paw Patrol variant waar we bij Kruidvat tegenaan liepen (€2,79).Een aantal dagen later overkwam me een soortgelijke situatie bij Action. Het doel was om wat betaalbare puzzels te scoren die uit meer stukjes bestaan dan 24.
Dat is me aardig gelukt. Ik nam een Cars puzzel mee (€1,99) een klein puzzeltje van Bambi (€0,99) en een kleur 'm zelf in puzzel van jawel hoor, Paw Patrol (€1,99).

Het nadeel aan dit winkelbezoek is dat die hele winkel vol ligt met van alles en nog wat bedrukt met Paw Patrol! Zo rekende ik uiteindelijk ook nog wat verjaardagsversiering items af. Want ik dacht maar zo, tegen die tijd dat ik er naar op zoek ga, kan ik het niet vinden. Hebben is hebben, nietwaar?
Servetjes (€1,99) bekertjes (€1,79) kunnen nooit kwaad. Ik kon helaas alleen maar een vlaggenlijn vinden met Chase (€0,99).
Deze kleine traktatie doosjes (€0,77) en tasjes (€1,69) zouden ook echt een grote vergissing zijn als ik die niet meenam.
En als dikke vette koopjes klapper namen we bij de Action ook nog deze super leuke rugzak mee (€2,99).

Aangezien ik nog een cadeaubon had liggen van Wehkamp en ik bovendien nog een extra kortingscode had, bestelde ik de 3 in 1 Pa patroon puzzel set van Ravensburger (€9,95).

Ja, ik moet inderdaad bekennen: het is hier in huis Paw Patrol mania. Ooit riep ik nooit mee te willen gaan in een hype. Tja, en dan is het je eigen bloed die blij wordt van dit alles en koop je je rot aan die spulletjes. Vooral als je dan die lage prijsjes ziet. Ach het is maar een fase denk ik dan...toch?#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts