Label je kind | SOS vakantie tip

Op vakantie of tijdens een dagje weg moet je er niet aan denken dat je in a split second je kind uit het zicht verliest.

Het lijkt me een gruwelijke situatie! Man, ik krijg al hartkloppingen als ik mijn kind niet in het zelfde gangpad van de supermarkt zie. 

Daarom een budget tip om je kind te labelen. Hang een opvallend gekleurd sleutellabel met daarop de naam van je kind en het in case of emergency telefoonnummer aan zijn of haar rits, tas, jas, schoenveter, pet of waar deze dan ook zolang deze zichtbaar is zonder te irriteren. 
Is je kindje nog niet communicatief ontwikkeld? Dan kun je het beste een afstekende kleur gebruiken om het label op te laten vallen. Wanneer je kindje ouder is kan deze zelf de vinder verwijzen naar het label met noodtelefoonnummer.
Liever hoop ik dat niemand het nodig heeft maar better be safe than sorry. Ja toch!
Bovendien is deze label tip ook erg handig voor de (toekomstige) basisschool kids. Als ik zie hoeveel kinderen daar dezelfde rugzak hebben, dan maakt labelen het leven van je kind maar ook jezelf als ouder een stuk makkelijker. Hoef je niet voor vertrek eerst alle tassen van inhoud te moeten checken om de juiste mee naar huis te nemen ;).
#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2022 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts