Unboxing de schoolbox

De scholen gaan weer beginnen! Dus geniet nog even van die paar laatste dagen vrij met je kindje. Zeker wanneer je kleine kleuter na het weekend zijn of haar eerste schooldag heeft!
Wat een spannende tijd, niet alleen voor je kindje maar ook voor jou als ouder. Ik ervaar het wel als spannend hoor. Ik kan ook totaal niet inschatten welk type moeder ik zal zijn. gezien de gierende hormonen door mijn lichaam verwacht ik dat type wat maar niet weg kan gaan, al 68 keer afscheid heeft genomen, 300 kusjes blijft geven en haar mascara op der kin heeft zitten van al het gejank.

Maar voor het zover is, raad ik je aan nog snel je toekomstig basisschool kind aan te melden voor de gratis Schoolbox. Deze kun je bij een Top1Toys winkel bij jou in de buurt ophalen.

Nog niet overtuigd? Neem dan snel een kijkje naar de unboxing video. Let er wel op dat de inhoud per filiaal kan verschillen. Maar dan heb je alvast een duidelijk beeld van wat je ongeveer kunt verwachten!
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts