Vind het ideale kinderbed

De meest motiverende reden om de zoektocht te starten naar een groter bed voor je kindje is toch wel het moment wanneer hij of zij uit het ledikantje wil klimmen.

Soort bed


Rond mijn zoontje zijn tweede verjaardag was opeens die scene daar, meneertje begon klimskills te ontwikkelen... Nog geen paar uur later was de zoektocht naar een nieuw en groter bed gestart.

Het was toen voor ons als ouders een zeer bewuste keuze om niet te kiezen voor een peuter of meegroeibed. Wij gingen meteen voor de 'volwassen' keuze. Dit deden we om verschillende redenen: 

-Zodat wij als ouders met regelmaat bij onze zoon in bed konden kruipen voor het slapen gaan. Nog steeds is dit een bijna dagelijks bedritueel momentje waar ik erg van geniet. 

-En we gemakkelijk in één keer klaar zijn met de aanschaf van een compleet bed en beddengoed. 

Nu moet ik zeggen dat het wel even wennen is hoor, om zo’n tweejarig kindje in zo’n groot 90 x 200 bed te zien liggen. Dan is een bed met (demonteerbare) zijpanelen echt aan te raden! 

peuterbed thema

Rondneuzen


Na onze verhuizing van afgelopen maand is me opgevallen dat het huidige bed van mijn oudste zoon totaal niet de kwaliteit levert wat de prijs toch echt wel deed vermoeden. Kopen in een kinderspeciaalzaak geeft dus blijkbaar geen garantie to jarenlang plezier. 

En dus is er een grote kans dat er op korte termijn toch een nieuw bed voor hem komt. Voordat zoonlief nummer twee toe is aan een nieuw kinderbed, zijn we weer een paar jaar verder. Maar ik houd daarom mijn ogen al een beetje open voor zowel mijn oudste als jongste zoon. 


Een plek waar ze veel keuze in kinderbedden hebben is Perfecthomeshop. Daar heb ik al hele leuke, veilige, stijlvolle maar ook functionele bedden gezien! Vooral de versie met een uitschuiflade is ideaal om bijvoorbeeld kleding, beddengoed of speelgoed in te bewaren. Je zou er een hele lego wereld in kunnen bouwen! 

Extra opbergruimte onder het bed, dat gaat zeker een puntje zijn op het eisenlijstje voor een nieuw bed! Dat kan ik je trouwens sowieso aanraden om te doen, research en een lijstje maken met de wensen die jij en je kindje hebben.

stapelbed met uitschuifbare opbergruimte
Dus wanneer je op zoek bent naar de beste match voor een kinderbed, of het nu gaat om een (peuter) stapelbed of thema peuterbed, raad ik je ook zeker aan even een kijkje te nemen in deze webshop! 

De massiefhouten bedden zijn TÜV getest. De materialen zijn milieuvriendelijk, met verf op waterbasis en afgeronde hoeken. Bovendien worden alle kinderbedden  standaard geleverd met gratis bijpassende matrassen en lattenbodems en ze zijn nu ook nog eens in de aanbieding!


#samenwerking
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts