Borstelen als een prinses | SHOPTIP

Mijn enthousiasme voor de Disney prinsessen haarborstels is je op IG vast niet ontgaan. Ja, als dertigplusser kan ik hier errug blij van worden. 

Los van mijn hebberigheid, heeft mijn haar ook enorm behoefte aan een goede haarborstel. 
Want ik heb ontzettend last van haaruitval na de zwangerschap. En dat vraagt om goede verzorging! Zo is mijn nieuwe haarborstel niet alleen al te leuk om naar te kijken, hij is ook nog eens speciaal om je haren te ontklitten zowel bij droog als nat haar. En klitten, daar heb ik momenteel (door al die loszittende haren) on-wijs veel last van!
Ik bestelde de Jasmine WetBrush online (€14,99) en bij het uitpakken mekte ik meteen op dat de borstel veel groter was dan ik had verwacht. Niet geheel onlogisch als je al jaren de Tangle Teezer gebruikt die in je handpalm past. 
De borstelhaartjes zijn flexibel en dankzij de SofTips is deze veel zachter voor mijn hoofdhuid. 

Ik, mijn haren en hoofdhuid zijn blij met deze aankoop! 
De borstels zijn geschikt voor alle haar-type. Nu nog je favo prinses kiezen.#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts