Najaar shoplog baby en kleuter


Vorige maand shopte ik nog wat leuke kledingitems voor mijn boys. En die wil ik je natuurlijk niet onthouden. De koudere dagen hebben zich al laten zien en hoewel ik dacht dat ik de vorige keren genoeg had geshopt voor zoon 1 en 2. Merkte ik dat wat extra (warme) vesten en makkelijke longsleeves geen overbodige luxe zijn. Want of het nu gaat om een baby of een peuter, wat groeien ze toch snel...

De links naar de items die ik online kon vinden vind je hier.
Let er wel even op dat niet alle prijzen in de C&A webwinkel overeenkomen met de fysieke winkel bij jou in de buurt.

Baby:

Fleece vest
Longsleeve shirt dieren

Kleuter:

Paw Patrol duo pack
Paw Patrol trui
Grijze hoodie
Brandweer set van 3 shirts#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts