Me-time met Cashmere + winactie

Mijn eerste artikel van dit jaar is meteen een hele lekkere én gulle. Want in samenwerking met Ziaja mag ik alle drie de producten die ik vandaag review, onder één van jullie verloten! Woop woop!
ziaja focus on skin cashmere
Ik kan niet wachten om je wat te vertellen over de heerlijke Cashmere lijn van Ziaja. Het aller, aller, aller liefste zou ik willen dat ik je ze kan laten ruiken, want echt waar deze geur is zo onwijs lekker!

CREAMY DOUCHEGEL CASHMERE €3,49

ziaja focus on skin cashmere douchegel
Ik mocht drie producten testen en dus koos ik sowieso de douchegel. Deze heerlijke volle maar zachte, romige en warme geur is TO DIE FOR!  De douchgel bevind zich in een grote fles van 500ml. Daar kan ik wel even mee vooruit! Vakantie proof is deze verpakking dus niet, maar daarom is er ook een 50ml variant verkrijgbaar. 


In deze fles zit een mooi glanzend roze gekleurde gel die me bijna doet denken aan zijde. De gel schuimt heerlijk op en is zacht voor de huid. Sinds ik een bad tot me beschikking heb, is een me-time momentje in een heerlijk ruikend bubbelbad echt even tot rust komen.


Nu ruik ik 'even' lekker van de douchegel, maar bij mij blijft deze geur niet heel lang hangen. Lang leve voor de net zo heerlijk ruikende body lotion! En hoewel ik niet een diehard body lotion smeer type ben (om verschillende redenen zoals, gedoe, kieskeurig in geur en textuur),  wilde ik deze set voor de review compleet ervaren. Bovendien kan mijn huid in dit seizoen wel wat extra aandacht gebruiken en moet ik toch wel aan het smeren gaan, dan graag met iets lekkers. 

ZIAJA BODY LOTION MET CASHMERE €4,99

ziaja focus on skin cashmere bodylotion
Door de subtiele geur van een bodylotion is deze zeer acceptabel voor mijn nog-steeds-door-elkaar-gehusselde-hormoonhuishouding-en-daarom-is-parfum-nog-geen-optie nakwaaltjes van mijn zwangerschap. De witte lotion zit in een grote 400ml fles mét pompsysteem. Daar ben ik groot van van. 


De lotion smeert fijn en gemakkelijk uit zonder te klonten of een witte waas achter te laten. Wanneer ik geen zin heb om mijn hele lichaam in te smeren maar wel wil genieten van de heerlijke geur, pak ik een minuscuul pompje en breng deze aan op mijn hals. Heb ik de voordelen van een lekker geurtje maar niet de nadelen van een sterke parfumwalm zoals ik al eerder aangaf. Ook van de body lotion is een 50ml verpakking uitgebracht.
ZIAJA DUO-FASE SPRAY CONDITIONER KASJMIER MET AMARANTOLIE €5,49

ziaja focus on skin cashmere hair conditioner spray
Het laatste product wat ik test en waar ik inmiddels ook he-le-maal fan van ben is de haar conditioner spray. Deze voor normaal, dun en droog haar, hydrateert en beschermt je haar tegen uitdroging, maakt het glad en glanzend en vergroot het volume. 

Allemaal zeer fijne eigenschappen maar stiekem gebruik ik de spray vooral voor, je raad het al, de geur! Of het nu na een wasbeurt is, of een aantal dagen wanneer je haar wat muffig kan ruiken, dan spray ik er op los. Vroeger deed ik dit wel eens met parfum en dat is geen aanrader want de alcohol droogt je haren uit. Dus dit is het perfecte alternatief. De spray zit in een flesje van 125ml en moet je even schudden voor gebruik.


Sinds ik last heb van haaruitval (ook zo'n fijn na de zwangerschap kwaaltje, zucht...) heb ik erg veel last van klitten. Zowel na het wassen maar ook na het slapen. Dankzij deze spray borstel ik gemakkelijker en pijnloos door mijn haren heen en kan ik ook nog eens genieten van een mooie glans. Wat ik voortaan ook vaak doe om de volgende dag snel klaar te zijn met mijn haarroutine: Ik spray de avond ervoor wat in mijn haar, slaap met (sok)knot(jes) en de volgende dag heb ik niet alleen een mooie slag in mijn haar, het ruikt ook nog eens zo ontzettend lekker!


WIN EN ERVAAR HET ZELF (gesloten)

Goed, laat het duidelijk zijn dat ik tot over mijn oren ben van deze Cashmere lijn! Naast de heerlijke geur, zijn het fijne producten in gebruik en dan heb ik het nog niet eens over de voordelige prijsjes gehad! En in jouw geval misschien wel gratis! 


Want wil jij de Cashmere douchegel, body lotion en duo haar conditioner spray ervaren? Doe dan mee op mijn Instagram en/of Facebook
#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts