Budget zomer en sale shoplog baby Zeeman, Wibra, C&A en Hema

Langzaam gaat de wereld weer een beetje open en ben ook ik (na talloze mislukte online aankopen) maar weer eens 'live' naar diverse winkels gegaan om wat kleding te kopen voor de baby. 

Behalve dat die kleintjes groeien als kool, bevinden we ons ook al een tijdje in de kruipfase. En dat betekent een hoop slijtage aan de broeken rondom de knie! Dus was het vinden van lange broeken mijn hoofdmissie. Want ook juist in de zomer met deze kruipfase, vertik ik het om mijn baby een korte broek (lees blote knieën) aan te trekken. Ik wil zijn knietjes graag zo egaal en heel houden zoals ze nu zijn. Dit was jaren geleden één van mijn betere keuzes bij baby1, dus gaan we die wijsheid ook toepassen op baby2!

Daarnaast uiteraard ook nog wat shirtjes voor de zomer gekocht en ook nam ik al wat kleding mee voor het najaar. Want tja, wanneer je iets leuks ziet (en het ook nog eens in de sale is) kun je al best 1 a 2 maatjes vooruit kopen. Wel even goed rekenen met seizoenen uiteraard.

Alles wat ik kocht was natuurlijk weer lekker budgetproof zoals je dat van me gewend bent. Niet alle items zul je nog kunnen vinden in de filialen. Denk bijvoorbeeld aan het Pac-Man broekje, dat is van een oudere collectie. Maar goed wie weet hangen er bij jou ook nog zulke pareltjes in de juiste maat of andere leuke items. Voor de items van C&A en Hema kun je ook online kijken of deze nog op voorraad zijn. Dan ben je net even wat veiliger aan het shoppen.

Veel plezier met het kijken en als je live gaat shoppen, be safe!


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts