Tie Dye kleding pimpen met bleek DIY

Maak je oude kleding hip met wat hulp van bleek!

Deze budgetknaller van een DIY moest ik natuurlijk zelf ook even ervaren en toepassen op wat oude / saaie kleding items. Bij de Kruidvat kocht ik een fles dikke bleek voor 45 cent. En ik testte deze hele hype eerst maar eens uit op een paar sokken om te beoordelen of ik meer kledingstukken zou gaan laten verdrinken in bleek.Let op! Doe dit NIET in het bijzijn van kinderen, zorg voor een geventileerde ruimte en draag bescherming zoals een mondkapje en handschoentjes! Ik raad het NIET aan deze DIY toe te passen op baby / kinderkleding. Zeker niet wanneer de kleding puur op de huid zit zoals bijvoorbeeld bij een romper. Ik heb mijn bewerkte kledingstukken uitgespoeld, een dag in een emmer water, een dag in een emmer met sop én in de wasmachine gehad en nog rook ik de sterkte bleek lucht. Dat heeft mij doen besluiten de kinderkleding niet te gaan gebruiken! Ook niet als ik het nog 30 keer zou wassen. 


Het is natuurlijk heftig spul en bij een baby / kinder huid wil ik het niet riskeren dat ik het schade aan zou kunnen doen . Ik ga daarom de gok niet wagen. Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid van het toepassen en gebruiken van deze DIY op kinderkleding bij jou!Minderjarig? Doe dit met een volwassenen!


Dus hoewel ik niet alle items in gebruik ga nemen, en er zelfs een paar flaters tussen zitten... Wens ik je veel kijkplezier en ben ik benieuwd of jij ook een Tie Dye gaat maken of al gemaakt hebt?#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts