Paw Patrol Mighty Pups toys unboxing en review

paw patrol mighty pups toys speelgoed
Vandaag een heel andere soort video dan wat je van mij in eerste instantie gewend bent. Maar misschien kan het je wel helpen. Hoe dan? Hoor ik je vragen. Nou door het speelgoed te zien voordat je het koopt. Ikzelf heb deze Mighty Pups toys deels online gekocht en ik wist dus niet helemaal wat ik kon verwachten. Vooral van de Mighty Jet. Die is ook echt huge en mega VET kan ik je vertellen! 


Ik lees graag in de reacties op YouTube of je vaker dit soort video's wilt waarin ik uitgebreid speelgoed of andere producten test. Heb je aanvullend kritiek of idee├źn? Dan lees ik dat natuurlijk ook graag!


Een deel van de Mighty Pups kocht ik bij Toychamp en Bol.com. Bij Bol kocht ik ook de Mighty Jet.#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2019 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts