Blij met de mondkap?

Sinds mijn bezoek aan DLP,  waar het verplicht is een mondkapje te dragen (v.a. 12 jaar),  ben ik helemaal voor! Je draagt het niet voor jezelf maar juist voor anderen! #Ifinallygetit🙈 
Heb het idee dat de meeste Nederlanders er anders over denken. Want wanneer ik hier een mondkap draag, denken ze volgens mij dat ik iets heb en nemen ze juist afstand van me. Wat ik overigens alleen maar een handige bijkomstigheid vind. 
Be afraid be very afraid hahaha🤣. 

Ik kocht deze beauty van een mondkap bij Merles Miracle Ears (#nospon).
Ik draag 'm niet elk moment zodra ik de deur uitga, maar ga dit bij bijvoorbeeld zo'n extra koopavond van Kruidvat of dagje dierentuin, plekken waar mensen lang stil blijven staan op hetzelfde punt, echt wel doen!

Standaard in de tas deze beauty.

Verplichting hoeft voor mij niet, mag wel. Het schept natuurlijk wel duidelijkheid als iedereen weet waar ie aan toe is😉.

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts