Paw Patrol Ultimate Rescue Fire Truck REVIEW

Aangezien de pepernoten al langzaam hier en daar aan het opduiken zijn, vind ik dat ik dan ook wel even wat tof speelgoed mag delen met jullie voor de komende feestdagen ;). Of misschien zit er nog wel een Corona verjaardag aan te komen voor je kind...

Hoe dan ook, ik wilde even deze toffe mega grote brandweerauto laten zien. Voor de kenners onder ons, die zagen natuurlijk al meteen dat het hier om de fire truck van Marshall gaat.

Ook al is je kind geen Paw Patrol fan, dit is wat mij betreft uberhaubt de vetste brandweerwagen die te koop is! In de video laat ik je ziet wat je hier allemaal mee kunt!
Deze is trouwens het goedkoopste te vinden op Amazon.nl (#nospon)

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts