Zeeman mini shoplog kinder kleding jongens


Tijdens ons reguliere bezoek aan de bieb, kon ik het niet laten even te neuzen bij Zeeman. Al jaren lang kan ik daar erg goed slagen als het aankomt op comfortabele babykleding. Zo vind ik de rompers bijvoorbeeld de aller fijnste ever. En ze zijn ook nog zo lekker betaalbaar! Maar goed dat geldt natuurlijk voor alles in die winkel ;).

Deze ronde nam ik wat kleding mee voor beide kids (kleuter en dreumes). Het rode broekje herken je misschien uit een vorige shoplog. Die is me zo goed bevallen en bovendien staat rood 'm te leuk, dus die nam ik nog een keer mee. Alle items zijn van de gericht op het najaar. Dus (voornamelijk) lange mouwen.

Kijk je gezellig mee naar mijn mini shoplogje van Zeeman?#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts