Gratis 'nieuw' speelgoed

Zo, de speelgoedbakken weer eens even grondig doorgelopen, gesorteerd en opgeruimd💪🏻.

Meerdere keren per jaar (vrijwel maandelijks 🙈) wissel ik het speelgoed in de huiskamer en slaapkamers om. Vooral voor de kleinste gaat er dan weer een wereld open aan ontdekkingen van ander (oud) speelgoed. 

Ik ruil het speelgoed om naar items die beter aansluiten bij zijn leeftijd, interesse en ontwikkeling.

En met 'oud' speelgoed bedoel ik speelgoed waar mijn oudste mee speelde en ik op zolder bewaar voor nr2 😊. In het kader van "Wie wat bewaard, die heeft wat!" 😉

Uiteraard alleen als het compleet, veilig en heel is. En zo hussel ik van ruimte naar ruimte met speelgoed. Bespaar ik er ook nog wat geld mee. En alles waar ze geen interesse in hebben doneer ik aan de kringloop of verkoop ik voor een mini prijsje op Vinted.


       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2022 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts