Get ready for Black Friday!

Singles day zit er op en nu begint de voorbereiding op Black Friday! 🛒
Vrijdag 27 november is het officieel zo ver maar nu al zijn er online al pre-Black Friday deals te vinden!

Wanneer je even googled op Black Friday deals, zie je binnen no time diverse sites waar alle deelnemende winkels (en acties) op een rijtje staan.

De goudel tip

Koop alleen wat je nodig hebt én koop het alleen wanneer het aan (al) je wensen voldoet! Ik snap het, de verleiding is huge en de druk is hoog. Je hebt tenslotte maar één weekend!!! Je denkt misschien dat zo'n koopje maar zelden tot nooit voorbij komt! Ik snap het en ken het. Ik ben er ook wel eens voor gevallen...

Maar stel je wilt en hebt een nieuwe TV, camera of strijkijzer nodig. Ga dan nu alvast research doen! Zorg dat je weet waar je naar op zoek bent. En let ook meteen op de huidige prijs. Soms denk je dat je een koopje scoort, maar dan is de standaard prijs voor of na een Black Friday hetzelfde of zelfs goedkoper! Research is key lieve mensen! Of het nu gaat om kleine of grote aankopen!

Kortingblindheid

Koop niet die ene TV omdat ie nu 100 euro goedkoper is en eigenlijk op één of meerdere punten niet aan je wensen voldoet. Dat is het niet waard! En is je 'on top of your wishlist' item niet in een actie? Spaar dan even door als het moet! 

Bottem line: Koop waar je 100% achter staat. Vaak is een goede vraag om jezelf te stellen of je er ook de volle prijs voor zou betalen. Is het antwoord 'nee'? Dan zou ik er nog eens even goed over na denken😉.

Ik heb dit jaar geen aankopen nodig zoals witgoed apparatuur, fashion of beautyspul. Vorig jaar heb ik trouwens wel een mega chill deal met mijn stofzuiger weten te scoren (al denk ik nog steeds dat het een tikfoutje was op de site). 

Wat ik wel ga doen, is aan de slag met speelgoed voor de kids. Ik ga in diverse winkels alvast mijn digitale (Sint) winkelmandje vullen en kijken of deze in het Black Friday weekend nog voordeliger is :).

Check it!

Wat je aankoop ook is of wanneer je 'm doet, vergelijk sowieso winkels met elkaar! Ik heb nu ook weer gezien dat winkel X en Y hetzelfde speelgoed met een prijsverschil van 5 euro verkopen! Een beetje googelen doet wonderen en kan je aardig wat voordeel opleveren!

Wat staat er bovenaan op jouw wishlist? Laat het me weten op Insta!


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts