Disney boekenleggers om bij weg te dromen + winactie!

Lezen wordt een stuk leuker met deze mooie glas-in-lood look gemaakte boekenleggers van Spiranthes Treasures. Een perfect kleinigheidje voor onder de boom én ik mag drie van jullie blij maken! Daarover zometeen meer...

Er was eens...

Per toeval spotte ik een tijdje geleden dit account op Insta. Maartje is de ontwerpster van deze geweldige boekenleggers. Haar collectie bestaat vooral uit Disney (yay) maar ook Harry Potter, Star Was, Doctor Who, Marvel en Witcher fans kunnen hier hun geluk niet op.

Details

De boekenleggers zijn in real life veel groter dan ik dacht.
Namelijk 62 x 210mm. Tuurlijk had ik dat al kunnen weten door de productgegevens te lezen in de beschrijving. Maar door mijn enthousiasme en keuze stress, want ze heeft heel wat ontwerpen om uit te kiezen, heb ik die niet eens gelezen... Op de achterzijde bevindt zich een herkenbare quote van het karakter. 

Ze zijn van stevig 300gr/m2 papier. Ze kosten €2,- per stuk en wanneer je ze in je Etsy mandje plaatst kun je tegen een meerprijs ook kiezen voor een gelamineerde versie. Check ook zeker even de set aanbiedingen! 

Ik heb de 'regular' versie gekozen omdat ik mijn prinsen en prinsessen aan elkaar ga bevestigen. Zodat bijvoorbeeld aan de ene kant een afbeelding is van Ariel en de andere kant prins Erik.

Winactie

Ben je net zo verliefd geworden als ik op deze toffe bookmarkers Doe dan mee met de giveawayay op Insta en FB. Daar mag ik drie(!) van jullie blij maken met drie(!) zelfgekozen boekenleggers!

En alles wat je hoeft te doen om kans te maken is mij en Spiranthes Treasures volgen. Uiteraard ben ik benieuwd welke drie je zou kiezen en vergeet ook zeker niet anderen te taggen die deze actie niet mogen missen! 

Succes!


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.


Populaire posts