Geef je lockdown wat kleur

Laten we deze periode iets meer kleur geven! 
Ik verwacht dat er de komende tijd in veel huishoudens veel creaties gemaakt zullen gaan worden. Want dan zijn ze even lekker bezig 😉.

Een goed begin is het halve werk 

En daarom even een online(!) shoptip. Ik kan je vertellen dat vooral deze Trio Deco metallic stiften van Stabilo al sinds de eerste lockdown begin dit jaar een mega succes zijn! Volgens mij is hier inmiddels al de 3de set aangebroken...en ook was dit op elk kinderfeestje het afgelopen jaar een deel van het cadeau. Dus echte fans! 
Ik kan je garanderen dat elke kleurplaat of tekening in ons huis een hoog goud en zilver gehalte bevat 🙈.


De Faber-Castell Colour Grip Kleurpotloden met metallic, neon en pastel zijn ook heel tof. Liggen door de driehoek achtige vorm en antislip grip erg fijn in de hand. Hier kun je ook echt kunstwerkjes mee maken al zijn de boys momenteel iets meer in to stiften.

Dus als je nog goed kleur materiaal nodig hebt, zijn dit alvast twee toppers 😉.  En deze baby markers zijn een echte aanrader voor de aller kleinste onder ons!


De Stabilo Trico Deco stiften zijn op veel plekken verkrijgbaar denk aan: 
Wehkamp
Bol.com 
Intertoys  
en bij Amazon zelfs onder de 5 euro!

De prijzen varieren van 5 tot 13 euro.

De Faber-Castell Colour Grip kleurpotloden zijn o.a verkrijgbaar bij: 
Amazon 
bol.com
en Discountoffice.com
Hiervan zit ook veel variatie in de prijs van 6 tot 17 euro.

Zeker de moeite dus om even te zoeken naar de beste prijs en te bestellen waar je het eventueel kan combineren met andere aankopen om de verzendkosten te kunnen ontlopen.

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts