Lockdown shoplog Hema & Action


Wie van jullie shopt er ook aanzienlijk minder sinds de Lockdown? Ik namelijk wel. Ik koop alleen wat ik echt nodig heb. Nouja kocht, want dankzij de (eindelijk) Click & Collect mogelijkheid zijn de niet essentiele aankopen al weer een feit hoor!

Vandaag heb ik twee kleine shoplog video's voor je. Van HEMA en van Action.

Een tijdje geleden was ik echt dik door mijn knutselspullen heen en had ik met spoed, voor o.a. school knutselwerkjes, nieuwe stash nodig. Wachten op de C&C van Action, waar toen nog totaal geen sprake van was, duurde me te lang. 

Inmiddels heb ik hier al wel een aankoop kunnen doen en ook online is het blijkbaar mogelijk om bij Action meer te kopen dan je in eerste instantie van plan was.

P.s. In de Action webshop zijn inmiddels weer een hoop nieuwe producten toegevoegd!

De prijzen van de artikelen zijn in de video verwerkt. Mocht je nog vragen hebben over een product? Dan kun je me altijd even een DM sturen op Insta!
Veel kijkplezier!

HEMA shoplog

Action shoplog


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts