Wat kun je verwachten van de Knutselkontjes box?

En dan is het al weer vakantie! Normaal gesproken zouden we nu in een Landalletje zitten maar dat vinden we nu niet de moeite. Dus gaan we nog genieten van de sneeuw en uiteraard aan de knutsel!

Alles in 1 box

Deze ronde hoef ik niet zelf heel internet af te surfen voor ideeën. Ik heb namelijk de Knutselkontjes proefbox mogen ontvangen. Dat is een box met drie knutselwerkjes die je (samen met je) kind kan maken. Voor kids met de leeftijd van 2 tot 7 jaar. 

Elke maand is er een Knutselkontjes box met een ander thema verkrijgbaar. Je kunt ze los bestellen en zit dus niet aan een abonnement vast!

Met deze box hoef je niet te zoeken naar knutselideeën of duur materiaal shoppen bij de online winkels. Want alles, zelfs de lijm met kwastje enz, zit in de box. Oké, op een schaar na dan. 

Bekijk hier de unboxing video van mijn ontvangen proefbox. Dan krijg je een nog beter beeld van wat je ongeveer kunt verwachten.

Wij hebben als knutselwerkjes een sneeuwpop, wantjesspiegel en een confetti kanon.

Met die laatste zijn we, gezien de Carnaval, meteen mee aan de slag gegaan. Super leuk ding! 
Zie mijn Instastories voor het eindresultaat.


Aan de knutsel

Vanmiddag hebben we de sneeuwpop gemaakt want het wantjesspiegeltje kunnen we wel uitsmeren om er een twee dagen project van te maken. In de handleiding staat namelijk een tijd indicatie per knuselwerk. Mega handig!
Leuk weetje, de Knutselkontjes box is ontstaan in de Coronatijd. Zo tof als mensen aan een negatieve situatie een positieve twist kunnen geven waar we allemaal plezier van kunnen hebben. 

Dus ben je even door je knutsel verzin creativiteit heen, op zoek naar een leuk verjaardagscadeautje of gaan de kids een paar daagjes uit logeren bij bijv. opa & oma? Dan is dit een hele leuke aanrader om ze lekker bezig te houden zonder zorgen, stress en uiteraard bij helemaal perfect bij binnen-zit-weer.

Je besteld de (proef)box via Knutselkontjes. En om ruzie te voorkomen tussen de kids die het zelfde werkje willen maken, is er nu ook de broer-zussen box verkrijgbaar.#gekregen
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts