Random AliExpress shoplog part 1

Gotta love AliExpress, ja toch? Ik kan me online daar helemaal in verliezen! Zie ik ergens iets handigs voorbij komen of heeft mijn zoon weer een nieuwe interesse, dan neus ik uren rond naar toffe gerelateerde en de goedkoopste items. Heb ik het nodig? Nee, meestal niet. Toch bestel ik er veel. 

Altijd wanneer er dan een wit envelopje in de bus ligt moet ik ver terug in mijn geheugen om te bedenken wat het ook al weer zou kunnen zijn haha. Dan zijn dan wel leuke verrassende 'oh ja!' post momentjes.


Mocht je nog niet bekend zijn met Alie, tja dan loop je een hoop mis. Ik bestel er al jaren. Van speelgoed tot fashion en beauty items. Ik zeg je eerlijk, lang niet alles heeft me enthousiast gemaakt. Ik weet inmiddels uit ervaring dat ik kleding een x aantal maten groter moet bestellen, en dat de kwaliteit zeer zeker kan afwijken van de afbeelding. Maar ik heb ook vaak genoeg hele toffe producten gescoord voor heeeeeeeeel weinig geld. Zoals Naked dupe oogschaduwpalet (gebruik ik nog), sieraden, de vetste Adidas Holo sneakers, speelgoed, knutselspul, prullaria en foliebalonnen!

Die laatste bestel ik elke ronde wel een aantal mee. Die scoor ik daar voor een prikkie en zijn altijd een mega succes als extra cadeautje bij een verjaardag. 

Vandaag laat ik je alvast een aantal items zien. Enjoy!
Hieronder de links naar deze of soortgelijke items.


Folieballon dierenkop (niet mijn verkoper dus misschien zijn deze wel bruikbaar met helium?)
Fashion tape (niet mijn verkoper)
PJ Mask figuur (niet mijn verkoper)
Knabbel en Babbel bouwsteen kan ik helaas niet meer vinden

Wil je geen AliExpress shoplog missen? Abonneer je dan gratis op mijn YouTube kanaal en/of volg me op Insta!

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2020 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts