Weer veel geleerd en gezien in mijn nieuwe Cryptocurrency hobby

Inmiddels een ruime week later sinds mijn eerste crypto avonturen update... Nou jongens, deze week zie ik mijn inleg alleen maar zakken... tja, that's the game. Vraag me trouwens af of Bitcoin zijn beste tijd heeft gehad?

Winst versus verlies

Zelf heb ik me helemaal als een first class newbie mee laten slepen met een teleurstellende #DogeDay van afgelopen woensdag. Die 'speciale dag' heeft me nog niets opgeleverd behalve (inmiddels) verlies. Gelukkig met mate ingekocht en mijn winst van hiervoor al apart gezet. Er kan blijkbaar veel gebeuren met je geld in een week!

Omdat ik elke dag wel 367 nieuwe theorieën heb over de hele cryptocurrency, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik vooral veel geduld moet hebben. En vertrouwen 😉. Maar man wat loop ik de stand belachelijk vaak te checken op een dag! Want je zal maar het piek moment van de dag, pff wat zeg ik, die minuut missen... 

Oh en laat je niet afleiden wanneer je alleen maar rode of groene cijfers ziet. Want die cijfers zijn gebaseerd op de waarde van 24 uur geleden. Het kan dus zijn dat een munt op 15% stijging staat maar jij nog geen winst op maakt omdat je hem duurder heb gekocht. En zo werkt het ook de andere kant op. Misschien zijn het dikke rode cijfers en ben jij nog steeds aan het plussen.

Doel

Mijn inleg binnen een zeer korte tijd terug verdienen laat ik voor nu even een beetje los. Ik zet te klein in om snel en veel winst te pakken bovendien ben ik ook nogal van het spreiden. Dus ik heb veel verschillende munten in mijn Blox account. 

Mijn hoofddoel is nog steeds om éérst mijn inleg terug te verdienen! Ja, waarschijnlijk betaal ik dan, tegen die tijd in verhouding met nu, meer voor een munt, maar dan is het niet meer mijn 'eigen geld'. Dus verwacht ik ook meer grotere risico's te durven nemen met aankopen. 


Deze week heb ik ook geleerd dat er hele community's zijn die afspreken om een munt te 'pumpen'. Dan kopen ze op hetzelfde moment onwijs veel munten voor een mini prijsje in, zodat ze er snel veel winst op maken. Ik ga me niet verdiepen in dat alles. Denk dat die 'geintjes' ook de markt helemaal kapot kunnen maken. Zoals ik al zei: Ik doe mee voor de fun! Ik zie het ook echt als een spelletje. Leuk als het me een leuk zakcentje oplevert, maar ik verwacht geen tonnen. 
Dan moet je volgens mij echt big investeren en voor de lange termijn gaan. En ik heb daar nu nog geen lol in. Maar goed misschien praat ik over een tijdje weer anders... Dan komt er vanzelf weer een update!

Is crypto voor jou een spel of big business en waarom? 


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts