Beginnersfout met Crypto & tradingbots

Begin dit weekend heb ik weer een beetje aan trading gedaan. Ik zag dat ik drie munten in hun piek heb aangeschaft. God knows why... Ik zie het maar als een te enthousiaste beginners fout.πŸ™ˆ
cryptocoin grafiek

Winst/verlies

Die munten heb ik eindelijk quitte kunnen spelen. Dus heb ik ze verkocht en ik koop weer nieuwe munten in als ze in waarde voordelig genoeg gezakt zijn. 
Tuurlijk stijgt drie uur na mijn verkoop juist die munt enorm 😦 en als ik wat meer geduld had gehad, had ik er nog wat winst op kunnen maken. En dus issie daar weer. Het keywoord: GEDULD! 

Ik heb het blijkbaar niet πŸ˜…. 

Vind dit Crypto 'spelletje' wel ontzettend leuk om te doen! Vooral wanneer ik mijn saldo na dagen min, eindelijk zie plussen. Wel zit is veel te veel te checken wat de stand is. Het kan ook echt zijn dat je in 10 minuten tijd gewoon hΓ©t moment mist... Vaak is dat ook als ik lekker lig te slapen. Tja, deze markt is tenslotte 24h open! 

Tradingbot?

Daarom zou een zelf in te stellen tradingbot misschien wat relaxter voor me werken. Dan geef ik aan bij welke waarde ik een munt in welke hoeveelheid wil kopen of verkopen en de (ro)bot doet verder zijn werk. Kan ik lekker relaxed rondhangen in de speeltuin of letterlijk slapend rijk worden😁.

Helaas heeft mijn App (Blox) die ik nu gebruik die functie (nog???) niet. Dus misschien dat ik ook een andere CryptoApp erbij start...
Al is deze zo onwijs makkelijk in gebruik en overzichtelijk. 

Maar goed ik mag nu weer geduldig gaan wachten met kopen tot de prijzen voor mijn gevoel voldoende gezakt zijn πŸ˜‰ Wish me luck! 🀞🏻

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts