Bijna op? Bewaar het voor je vakantietrip

Deze flessen gezicht en oog make-up reiniger zijn bijna op zoals je ziet. Perfecte timing, want we gaan een paar dagen weg en dan gaan deze o.a. mee. Op de heenweg zeul ik dan even met wat grotere flessen, maar op de laatste vakantiedag gooi ik ze weg en heb ik meer ruimte voor souvenirs 😉.


Dit doe ik ook met lenzenvloeistof, dagcréme, deo, shampoo, kleding, tandpasta, handdoeken, zelfs met bakboter, vuilniszakken, hagelslag en nog veeeeel meer. Vanaf het moment dat ik een weekendje weg of vakantie boek houd ik rekening met mijn fles en tube inhoud. Bijna op? Dan begin ik voor thuis alvast aan een nieuwe verpakking en leg ik de oude opzij voor de vakantie.

Bij vliegreizen doe ik het precies andersom, dan gaan juist de dagcréme en parfumsamples mee en giet ik ik producten waar ik niet zonder kan over in cupjes of van die travelkitjes.


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts