Smeren met dit mooie weer


Dit jaar ben ik voor de mega fles (1000ml) van Suncover SPF30 gegaan. In verhouding voordeliger dan de 'gewone' flessen (250ml) en bovendien mega handig in gebruik door dit hersluitbaar pompsysteem👌.

Ik heb 'm in de hal op een kastje staan. Dus bij vertrek naar school, de speeltuin of waar dan ook heb ik de snoetjes van de kids en mijzelf(!) in een paar seconde ingesmeerd. 

Wanneer er klasgenootjes komen spelen hebben ze zichzelf in een handomdraai even ingesmeerd voordat ze in de tuin gaan spelen. Geen plakkende fles meer die vol zit met zonnebrand door het fijne pompsysteem én ik hoef nooit meer te zoeken naar de fles, want hij staat op zijn vaste plek.


De zonnebrand is geschikt voor het hele gezin, ook de kleinste. Het smeert goed uit, laat geen witte waas achter en waar ik vooral blij mee ben is dat de créme eigenlijk geen geur bevat. Dat laatste vind ik vooral prettig voor de kindjes. 

De oude verpakking van vorig jaar heb ik bewust bewaard, gereinigd en (deels) opnieuw gevuld. Op deze manier hoef ik niet met een zware fles in mijn rugzak of strandtas tijdens een dag of klein weekendje weg rond te zeulen. 

Suncover SPF30 is:

  • geschikt voor lichaam en gezicht
  • bevat effectieve en veilige zonnefilters
  • beschermt de huid tegen uv-A en uv-B-straling
  • met extra niacinamide (oftewel vitamine B3
  • waterresistent en goed smeerbaar (geen witte waas)
  • non-profitproduct
De 1000ml fles kost €38,95 
De 250ml fles kost €15,95
Dat levert me in verhouding toch anderhalve gratis fles op!

☀Zomertip: 

Vul een klein cupje met zonnebrand en stop deze in je handtas. Daar kan meer dan  voldoende in om bij te smeren voor een last minute speeltuin momentje.

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts