Cadeautip voor de juf of meester


Nog even en dan zit het schooljaar er al weer op. Ondanks de Corona vind ik dat dit jaar toch ook voorbij gevlogen is. En als één van de klassenouders heb ik de eer om samen een leuk (zelfgemaakt) cadeau aan de juffen (ja, we hebben er twee) te geven.

Nu moet ik voor ons afscheidscadeau nog even wat leuks gaan verzinnen (help!), maar ik vind ons cadeau voor Juffendag toch ook wel heel tof is geworden: Het zomer borrel pakket! 

En het leuke is, dit pakket kan voor iedereen. Eventueel pas je wat aan wat betreft de inhoud, stel iemand is meer van het bier, fris, koffie of thee dan wijn. Dan pas je de inhoud daar op aan. 

Veel van de producten voor dit pakket kocht ik bij Action (shoplog), de prachtige Rosé fles komt van Lidl, en de knabbels van Jumbo. Volgens mij was het rond de 10 a 12 euro om dit pakket te maken. Uiteraard hebben de kinderen er zelf nog een mooi persoonlijk knutselwerk aan toegevoegd. 


#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts