Cadeautje maken van het cadeautje | inpaktips

Steeds vaker probeer ik meer een cadeautje te maken van het cadeautje.🎁 🎁 🎁

Een nieuwe hobby

die ik heb ontdekt tijdens de Corona periode. Deze nieuwe hobby kost me stiekem meer tijd dan gedacht, want ik kan serieus ruim een half uur bezig zijn om het cadeautje even met een vleugje extra in te pakken. Daarbij moet ik ook tegelijkertijd zeggen dat ik het ook lekker ontspannend vind om te doen.

Het maakt me blij om dan een met-moeite-netjes-en-anders-dan-anders ingepakte cadeautje te overhandigen en de reactie te zien of horen. En dat doe ik niet alleen bij volwassenen! Ook voor de kinderfeest cadeautjes probeer ik er iets extra leuks van te maken. 
Sfeerloze cadeaukaarten hoef je van mij niet meer te verwachten;). En zelfs een bosje bloemen van de supermarkt geef je met een paar stukjes papier en lint een luxere uitstraling (zie deze video).


Op mijn Instagram heb ik een aparte highlight aangemaakt waar je snel alle geposte foto's kunt terugvinden. Wie weet helpt het je ook ter inspiratie zoals vele andere toffe inpak accounts dat bij mij doen. Ik probeer hier ook zoveel mogelijk bij te vermelden waar ik de gebruikte producten vandaan heb.

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts