Gratis buggy huren tijdens het shoppen

Wist je dat je gratis een buggy kan lenen bij diverse fietsenstallingen zoals bijv. in het centrum en WoensXL in Eindhoven? Super chill! 👌

Het enige wat je hoeft te doen is een formuliertje en legitimatie invullen and your good to shop 🛍  of nog even snel deze week een rondje naar de kermis 🎡 .


Ik maak al jaren gebruik van deze geweldige gratis verhuurservice wanneer ik op de fiets naar de stad ga. Maar goed door de Corona periode was, naast de gesloten winkels, ook even het lenen van een buggy niet mogelijk. En dus had ik er sinds de komst van de tweede nog helemaal geen kans voor gehad om hier gebruik van te maken.

Pas toen ik laatst met twee kids even kort naar de stad ging, herinnerde ik me deze service. En heb daar dus weer heerlijk gebruik van gemaakt!

Wat je wel in je achterhoofd moet houden is: op=op. Mij is dat in al die jaren nog niet overkomen. Al kan ik me voorstellen dat hoe later je op de dag komt, hoe kleiner de kans op een leenbuggy is. Want, en dat is tevens weer een voordeel, er zit geen tijdslimiet op. Zolang je de buggy maar voor sluitingstijd terug brengt. 
En zoals je misschien op de foto kan zien, zijn de buggy's gloedjenieuw! Ze zijn heel shopproof met een grote mand onderin en handvaten om alle tasjes vol met aankopen aan te hangen ;).


Dit is allemaal natuurlijk een extra stimulans om de auto te laten staan en de fiets te pakken. Dat is win/win voor iedereen 😁.

Heeft jouw woonplaats ook zo'n service aanbod? Laat hier je reactie achter.

#nospon
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts