C&A kids (sale) shoplog!


Wie is er klaar voor een C&A (sale) kids shoplog!!!

Momenteel is er een zeer toffe kortingsactie gaande in de winkel. Namelijk: 50% extra korting op de sale!
Dat vind ik persoonlijk één van de leukste kortingsacties ;).


Ik heb heb daar zeker nog wat fijne items kunnen scoren voor waanzinnig weinig en ik nam ook nog het e.e.a. van de nieuwe collectie mee. Vanaf de oranje Paw Patrol pyjama is het nieuwe collectie en daar waar ik een link van heb kunnen vinden, zie je hieronder.

P.s. in de C&A webshop is er nu ook een actie gaande: 20% extra korting op de sale. Zeker de moeite waard om even te checken.
En laat me op Insta weten of jij ook al bent gaan neuzen.


Paw Patrol Pyjama oranje

#gekocht
       
Liefs Stefanie 
     
Copyright © 2021 Happy Thingz. All Rights Reserved.

Populaire posts